• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Lepo, Hikari Noa pochela da uchi engleski :3 Ona ima odlichne dropkickove.

Izgleda je i Miu pochela malo da koristi engleski.

Svidja mi se shto sve vishe pazhnje daju non-Japanese fanovima, valjda su skapirali da smo pozamashan deo publike. Sad josh samo da pochnu slati selfije s autogramima van Japana, i bitju zadovoljan.

Shin Ultra Shoko polomila nos tokom treninga, shto znachi da se netje boriti 30. Januara na PPV eventu, niti 31. Januara na turniru u Itabashiju u Tokiju. No, sedmog februara tje se pojaviti na Kitazawa turniru.

Eh Denise, di tje ti dusha? Sprdash se s tudjom nesretjom.

Anyway, najavljen je prvi English DDT Foods event! 15. februar 2021 u podne po japanskom vremenu, shto je 4 ujutru kod nas :(

Es3gWtMVEAIVX8e.jpg

Odlichan izbor prve dve cure, jer obe prichaju engleski, Miyu slabije, ali Maki se fino snalazi. Cena je 3000 dinara, shto je, po meni, sasvim okej. Da su u pitanju Yuka Sakazaki i Hyper Misao, vetj bih imao kupljenu kartu, ali ok, jasno je zashto su izabrali te dve cure za pochetak.

Naravno, Maki se javila da kazhe svoje:

Shin Ultra Shoko je javila da je okej:

Ovonedeljni free YT mech je iz 2013, sa pochetka TJPW promocije. Miyu Yamashita vs Kanna. Zanimljivo je videti pochetke i uporediti s onim shto imamo danas. Napredak je ochigledan

Sinotj je bio PPV event na istom mestu gde je TJPW pocheo. Dakle, nije bilo ringa, samo strunjache. Na zhalost, PPV koshta 3000, pa nisam hteo da se bahatim. Overitju kada bude na drugim mestima :3

Es99D3WUcAE7H64.jpgEs99S1rUYCMXShY.jpg
Es99X5XUcAAcnU3.jpgEs99dxRVoAEgJbI.jpg

Chitao sam da je bilo odlichnih mecheva, kao i mnogo komichnih. Kapiram da vredi gledati, shto tju i uchiniti chim bude mogutjnosti.

Pojavila se sinotj, okej je, ali nos je polomljen.

Evo, mozhesh je videti ovde kako pomazhe Hyper Misao.

A bedak bi bilo ne podeliti i preslatku Arisu

A mozhe i josh par fotki:

Es-HS1KVgAILyxo.jpgEs-HS4MU0AAQy3A.jpg
Es-mrKnUYAcoyxp.jpgEs-E1BAUYAMk28C.jpg

Last edited:
Evo josh koja slichka s tog dogadjaja:

EtBCgruUYAAGG_L.pngEtDIWH1UcAgs8lB.jpg
EtBDF37UwAAX238.pngEtBDK0VUwAMi8Q7.png

Na prvoj su svi razlozi zashto volim Pom <3

Super vest! Yuka Sakazaki i Maki Itoh su upale u AEW World Women's Championship Eliminator Tournament! Odlichan nachin da se promovishe TJPW na zapadu. Uchestvovatje i Aja Kong, koja je freelancer, ali se pojavljuje u TJPW. Aja ima preko 100 kila i veoma je zanimljiva u ringu, ali nije bash lepotica, barem ima MORE iskustva, mislim da je najiskusnija tamo s obzirom da je pochela 1986.
No, Yuki ovo nije prvi put da bude u AEW, ali je zato to prvi put za Maki. Uveren sam da tje se Maki dopasti mnogima sa zapada, shto je opet dobra stvar za TJPW.

Maki se javila da kazhe svoje, dva puta:

Yuka je takodje rekla par rechi, chak je i na engleskom pisala:

Poshto ne mozhe vishe od 5 media files, moram double post.

Slatka Arisu nam zheli lep dan:

Back
Top Bottom