• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
9,667

Tokyo Joshi Pro Wrestling(TJPW)​

E3M8h3uVcAMTCSw.jpg

354px-TJPW_logo.svg.pngTJPW je sestrinska promocija DDT Pro Wrestling-a (japanska puroresu promocija iz Tokija) nastala u 2012. godini.
Takmiče se samo devojke (u 99% slučajeva), a pored borbi su prisutni elementi komedije, kao i pop idol grupa Up-Up Girls koja zabavlja masu.

Ako očekujete profesionalne mečeve na foru WWE i slično, to baš i nećete videti ovde. Većina devojaka su početnici, ali nađu se neke koje umeju da sabiju kad demonstriraju veštinu. Dakle, akcenat je na borbama, komediji i priči. Plus, ako ste u tom fazonu, neke od devojaka su privlačne i, pretpostavljam, namerno oskudno obučene.

Ukratko: ЈАПАНСКО КЕЧАЊЕ С ДЕВОЈКАМА.

Kako Gledati TJPW​

Mečeve možete pratiti uživo, a to zadovoljstvo se plaća nešto ispod 1000 dinara mesečno. Možete se registrovati prateći uputstvo na zvaničnom DDT sajtu, čak su se iscimali da ga napišu na engleskom jeziku. Na zvaničnom TJPW YouTube kanalu možete besplatno gledati određene mečeve, a ima i celih show-ova.

Japanski Jezik 🤷‍♂️

S obzirom da u kečanju priča ume biti bitna, pogotovo u TJPW, nepoznavanje japanskog jezika je hendikep, ali se može prevazići donekle. Ovaj Twitter nalog često uživo kači prevod priče za vreme mecheva, pored učestalih prevoda raznih tvitova vezanih za TJPW i DDT.

Dodatne Informacije/Videos​

Što se mene tiče, najbolje cure su Hyper Misao, Maki Itoh, Miyu Yamashita, Harajuku Pom i Yuka Sakazaki.
Mislim da je ovaj video koristan (ceo kanal ima mnoštvo korisnih informacija). Da ne dužim, a i da prekinem s tripovanjem da će iko do ovde da čita, evo još par random videos:

Last edited:
16. Januara (za 3 dana) tje da bude show!

ErnBaeEVQAkQARE.jpg

Hyper Misao i Shin Ultra Shoko (da mi je znati ko se krije iza maske :ROFLMAO:) protiv Miyu Yamashita i Moka Miyamoto. Ono, Miyu i Moka verovatno pobedjuju, osim ako Misao ne dobije neku prljavu ideju da napravi haos. Naravno, svim srcem uz Hyper Misao!

ErnBXgiVcAAci18.jpg

Harajuku Pom i Yuki Kamifuku protiv Mirai Maiumi i Sena Shiori. Svidja mi se shto malo ozbiljnije guraju Yuki, iako nisam velik fan, ali navijatje se za nju i Pom. Bitje interesantno videti kako njih dve funkcionishu zajedno, pogotovo jer je Pom vishe komedijash, dok je Yuki iskusnija i ozbiljnija.

ErnBU4fVgAAMCDQ.jpg

Mizuki, Rika Tatsumi i Yuka Sakazaki protiv Miu Watanabe, Hikari Noa, I Raku. Shta retji? u Poslednjem mechu najiskusnije cure. Nisam fan 6-woman tag mecheva, ali tje se ovaj pratiti zbog Mizuki, Riku, i Yuka.

To nije jedini 6-woman tag mech za taj dan, boritje se i Nodoka Tenma, Yuki Aino i Haruna Neko protiv Nao Kakuta, Marika Kobashi i Suzume. Najverovatnije preskachem taj mech, ali tju verovatno overiti highlights.

ErmPVuXVQAA6-5a.jpg

Za kraj, na pochetku showa tje da bude jedini singles mech, Maki Itoh protiv Arisu Endo. Arisu je novajlija, pa kapiram da tje Maki da je sabije, no uvek su mogutja iznenadjenja. Arisu je preslatka, pa tje biti zanimljivo videti borbu protiv josh jedne slatkice.

ible9ft16sx51.jpg
Rodjena je 1998. godine, visoka je 150 cm a mozhete je overiti na Instagramu.

Da, imam nameru da pricham sam sa sobom ovde.

Last edited:
E da znaš da ću da gledam ovo u subotu, čisto da vidim kakve ovo japanštine gledaš.
Nema stream za free, oko 1000 dinara mesechno je to zadovoljstvo. Mada, nadje se na wrestling sajtovima :3
No, pokushaj odgledati ovo, ako ti se ne dopadne i ne bude simpatichno, jbg :(

Show je zavrshen, Sayuri Namba se, na pochetku showa, specifichno zahvalila svima koji gledaju preko streama :3

Pisatju o samom showu detaljnije kasnije kada budem gledao, a sada samo neke bitne vesti.

Maki Itoh i Miyu Yamashita su novi tag team partneri, boritje se prvi put zajedno protiv vechitog heela Sakisama i njene verne pratilje May Saint Michel!

Yuki je podelila before and after fotke :3

Malo sam se spoil-ovao, pa 'ajde da podelim i to:

Er1x6CgU0AUP1tq.jpg

Hyper Misao i Shin Ultra Shoko su pobedile, iako sam mislio da tje Miyu i Moka da pobede. No, moja cura Hyper Misao je uspela da pobedi, uz pomotj Shoko, naravno. Jedva chekam da overim taj mech i posle da pishem o tome ovde gde pricham sam sa sobom.

S obzirom da sam odgledao show, bilo bi lepo da neshto napishem.

Dakle, kao i uvek, Sayuri Namba se pojavljuje da najavi show.
Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_113019.017.jpg

Nakon nje se pojavljuju Up-Up Girls koje otpevavaju svoju pesmu.

Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_113108.487.jpg

Nakon Up-Up girls pochinje prva borba. Arisu Endo prva ulazi, za njom stizhe i Maki Itoh
Arisu se definitivno trudila, vishe puta je pokushala da natera Maki da submit-uje, chak i da je pinuje, ali Maki jednostavno ima vishe iskustva. Maki stavlja Arisu u submission hold, i to je to, Arisa se predaje. Mech nije dugo trajao, ali je bio interesantan za gledati. Maki je blesava kao i uvek, a Arisu je preslatka, mozhda i vishe od Maki. :3

Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_114625.015.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_114656.299.jpg
Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_114733.487.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_113315.638.jpg

Drugi mech, onaj koji sam najvishe chekao. Miyu Yamashita i Moka Miyamoto ulaze prve, shto je malko bedak, jer Miyu voli da uputi badass pogled smrti protivniku kada ulazi druga, to, na zhalost, ovaj put nismo videli. Hyper Misao i Shoko utrchavaju pune energije i malko podjebavaju Miyu karate potezima. Kao i uvek, Miyu se izhivljavala nad protivnicima i delovalo je kao da Misao i Shoko nemaju shanse protiv Miyu I Moke, ali Shoko uspeva da zadrzhi Miyu dovoljno dugo da Misao pinuje Moku i donese pobedu svom tag teamu. Zabavno je bilo gledati Shoko kako sa svojih 148cm visine s lakotjom preskache najvishi konopac.

Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_115252.675.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_115709.601.jpg
Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_115839.139.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_120130.990.jpg

Uhhh... Nije mi za 192, ali nije baš ni normalno :LOL: Jesu narod za posmatranje, ali su bar ove japančice slatke. Simpatična mi je ona Shoko, ali više neću gledati.

Btw, gledao sam malo pro wrestling dok se vrtelo na foxu/prvoj, i ovaj potez mi je oduvek bila najsmešnija stvar:
wJ0xR4s.gif

A onda sam video ovo 🤣
o1JJVcR.gif

Pre no shto nastavim, svaka chast shto si odgledao show savante za igre. Shoko je jedna od par cura koje su najduzhe u TJPW, odlichna je, samo u ovom showu nije bila lik koji je uvek "The Littlest Kaiju", vetj se glupirala sa Hyper Misao. Shoko je turbo-nerd, visoka samo 148, i ume poshteno da sabije u ringu.
Onaj poslednji mech shto si gledao i kachio mi je bedak jer su toliko velikih imena nagurali u 3v3, pa ni jedna nije posebno doshla do izrazhaja. Barem si video kako Miu podizhe Yuku i Mizuki :D A onaj potez kada joj povuku noge i Yuka se prospe je genijalan, pogotovo kada ga neko uradi Yuki, poshto je ona komedija kad prodaje poteze. Mizuki je takodje godlike, obrati pazhnju na ovo:

A shto se Yuke tiche, ovo je nenadjebivo kad uradi:

No, da ne duzhim, da nastavim s recap-om:

Pochinje tretja borba, Mirai Maiumi i Sena Shiori ulaze prve, a za njima Harajuku Pom i Kamifuku Yuki. Komedija je slushati pesmu od Yuki, bez obzira koliko puta sam je chuo. Pom je uletela razigrana i nasmejana kao uvek, dok je Yuki polako shetala za njom skroz casual. Pom je pokazala zashto obozhavam da je gledam - zrachi nekakvom blesavom energijom i ima shashave poteze. Yuki i Pom definitivno dobro funkcionishu zajedno. Pom je smeshnija, ali ima neshto komichno u Yuki, verovatno jer je krakata pa chudno izgleda u poredjenju s nizhim protivnicima. No, nakon shto je Pom primila batine, Yuki je ushla u ring da podeli batine nogama i uspe da pobedi. Nisam razocharan.

Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_120529.873.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_120923.476.jpg
Tokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_124623.330.jpgTokyo.Joshi.Pro.2021.01.16.Tokyo.Joshi.2021.Winter.Lovers.WEB.h264-LATE.mkv_20210117_124944.504.jpg

Nastavak sutra :3

Htedoh da prokomentarišem, ta Yuki pored ostalih deluje kao žirafa, a posle sam proverio, jedva 170 prebacuje. Šteta što nije bila u onom meču gde su one tri bucke, bilo bi smešnije. Posle i njih proveravam, 143, 145 i 153 :LOL:

Htedoh da prokomentarišem, ta Yuki pored ostalih deluje kao žirafa, a posle sam proverio, jedva 170 prebacuje. Šteta što nije bila u onom meču gde su one tri bucke, bilo bi smešnije. Posle i njih proveravam, 143, 145 i 153 :LOL:
Ahahah, da, Yuki je iste visine kao ja, ali u poredjenju s ostalim curama deluje kao dzhin, pored kechanja je i model.
Saki Akai (Sakisama), koja se povremeno pojavljuje, je najvisha tamo - 177cm. Njen gimmick kada je Sakisama mi je odlichan - ona je aristokrata iz francuske u doba revolucije i opsednuta je lepotom. Cilj joj je da TJPW bude mesto gde samo lepo rvanje prolazi (shta god joj to znachilo). Ona se cheshtje kecha u DDT nego u TJPW, i neretko se bori protiv likova. I da, ona je jedini heel u TJPW, i ona ima jedini stable "Neo Biishiki Gun" (Hyper Misao je bila deo tog stablea).
Prva fotka je stari stable, druga fotka je novi.

i54eqy62dgb31.jpg

EnQ10VpXUAAtIzN.jpg

Nizha cura na drugoj fotki je Mei Saint-Michele i radi blesave stvari s tacnom. Suze sam pustio od smeha na ovo:

S obzirom da su preostala dva mecha od proshlog vikenda nishta posebno, preskochitju recap, ali tju najaviti sledetji dogadjaj, jer deluje da tje da bude EPIC!

11.2.2001 - POSITIVE CHAIN
Zanimljivo je shto tje svi title belts da se brane, dakle ima da bude odlichan show!

1. Marika Kobashi i Moka Miyamoto VS Pom Harajuku i Haruna Neko

EsElt3TUcAEGlS7.jpg

Naravno, svim srcem uz Pom!

2. Yuri Manase, Nao Kakuta i Raku VS Hikari Noa, Mahiro Kiryu i Sena Shiori

EsElsYqVgAEQzrk.jpg

Manase se vratila, ali dzhaba to kada je u pitanju six women tag. Jednostavno ne uzhivam to da gledam, stoga me zabole za rezultat.

3. Yuka Sakazaki i Mizuki VS Suzume i Arisu Endo

EsElrDaVQAIeuAf.jpg

Auf, ovo tje da bude odlichno! Plus su sve chetiri slatke, pa je i to dodatna motivacija za gledanje. Od Yuke i Mizuki ochekujem ludilo, jer njih dve zajedno uvek odusheve. Naravno, navija se za Magical Sugar Rabbits (Yuka i Mizuki).

4. Miyu Yamashita i Maki Itoh VS Sakisama i Mei Saint-Michel

EsElpdnUwAAZaRG.jpg

Sakisama i njen Neo Biishiki Gun gube gotovo nikada, pa mozhda to bude sluchaj i ovde, ali trebalo bi imati na umu da je Miyu lice TJPW-a, pa mozhda to bude igralo ulogu. Sve u svemu, ovaj mech ne mozhe da ne bude odlichan. Jedva chekam da vidim kako Maki pokazuje srednji prst Sakisami. Chudna mi je kombinacija Maki i Miyu, shto ne znachi da je losha... videtjemo.

5. PRINCESS TAG CHAMPIONSHIP MATCH - Nodoka Tenma i Yuki Aino VS Shin Ultra Shoko i Hyper Misao

EsElMnrVEAEPtNB.jpg

Nodoka Tenma i Yuki Aino po drugi put brane titulu, ali poshto je Hyper Misao najbolja cura ikada, smatram da zasluzhuje da, zajedno sa Shoko, preotme titulu. Mech tje sigurno biti zabavan, a poshto je Misao prisutna, bitje i smeshan. Teshko je odluchiti koji mech najvishe ischekujem, poshto tje biti mnogo odlichnih, ali mislim da se moram odluchiti za ovaj... osim ako preostali ne budu zanimljiviji ;)

6. INTERNATIONAL PRINCESS CHAMPIONSHIP MATCH - Yuki Kamifuku VS Mirai Maiumi

EsElKj5VcAM7RZ9.jpg

International Princess je titula koja je nastala krajem proshle godine. Yuki je prva koja je osvojila tu titulu, a ovo tje biti drugi put kako je brani. Simpatichno je bilo kad je rekla da je jedina koja zasluzhuje tu titulu jer jedina ume da izgovori rech "international". Mirai je dzhutistkinja koja ima oko godinu dana iskustva u kechanju, pa bi bilo zanimljivo kada bi otela pojas od Yuki. Kada je Mirai izazvala Yuki, Yuki se kurchila i rekla je neshto u fazonu "znash li shta international znachi", na shta je Mirai odgovorila da zna. Sve u svemu, mislim da tje Yuki da pobedi.

7. PRINCESS OF PRINCESS CHAMPIONSHIP MATCH - Rika Tatsumi VS Miu Watanabe

EsElILdVEAQMKwP.jpg

Rika po prvi put brani Princess of Princess Champion titulu (koju je otela od Yuka Sakazaki :( ), pa tje biti zanimljivo gledati ovaj mech. Naravno, smatram da Yuka Sakazaki zasluzhuje tu titulu, ali ok, vratitje je kad-tad. Rika je odlichna i ima nekih 6 godina iskustva, plus je komedija videti je kako guzicom udara u lice protivnike, pogotovo kad skochi s konopca i obori protivnika dupetom. Miu je vodja Up-Up Girls i nema mnogo iskustva u kechanju, ali napreduje vrtoglavom brzinom - iz dana u dan je sve bolja i bolja. Mozhda ovo bude mech u kojem tje je pogurati, pa mozhda i uzme titulu.

Jedan mech od proshle nedelje mozhe da se gleda za free. Jeste da se meni nije dopao, ali barem se mozhe videti deo skilla koji cure poseduju.

Prvi TJPW show!!!
Pochinje negde na 30. minutu. Veoma skromni pocheci :3 Na 40. minutu uletje Miyu koja je i dan danas deo TJPW.

Lepa vest:
Razmatraju da rade zoom calls na foru 2-3 cure i English fanovi sa prevodiocem. Glasalo se za vreme koje bi odgovaralo strancima, a ja se samo nadam da netje biti skupo jer zhelim da se druzhim sa Pom na Zoom, a bilo bi kul i pitati Yuku par stvari, a ne mogu ni zamisliti koliko bi bilo kul videti Hyper Misao.
Ovako nekako to inache izgleda:

EsWXCQJXUAMRfhJ.jpgEsWWYA-UYAMjSY8.jpg
EsWWI07U4AAQXzC.jpgEsWXCgCXMAMsBRb.jpg

Lepa vest:
Razmatraju da rade zoom calls na foru 2-3 cure i English fanovi sa prevodiocem. Glasalo se za vreme koje bi odgovaralo strancima, a ja se samo nadam da netje biti skupo jer zhelim da se druzhim sa Pom na Zoom, a bilo bi kul i pitati Yuku par stvari, a ne mogu ni zamisliti koliko bi bilo kul videti Hyper Misao.
Ovako nekako to inache izgleda:

Hocemo za japan gile kad prodje ovo? :D

Back
Top Bottom