• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Već su te banovali? Jesi dodavao srpsku karticu?
Pa kupio sam 12 meseci ps plus pre dva dana preko cd keysa. Nisam dodavao na ps sajtu. Jedva cekam da stignem kuci i da proverim na konzoli. Stoji avatar i moj nalog ali pise Join Ps Plus [emoji849]mozda je bag neki

031ffcd9ecbba2ab98e9334e9de2b950.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Si kupio PS+ ili PSNow? :D

Proveri u istoriji transakcija.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Si kupio PS+ ili PSNow? :D

Proveri u istoriji transakcija.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Ps+ brate, nisam tolki mentol. Juce sam probao Uncharted 4 i stoji zlatni krstic pored naloga. A vidi ovo sad...auu!

b37aa0c1c37303bec118d684c7774ef9.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Sa konzolom je sve ok, ali preko PS sajta je ista situacija. Nije mi jasno. I zasto jos uvek nema jos ovih julskih ps+ igara?

I zasto jos uvek nema jos ovih julskih ps+ igara?

Ima sad :)

Inače, kako punite kontroler? Meni deluje da je najbolje kad ga uštekam u zid preko punjača od telefona. Preko kompjutera se baš sporo puni. Nisam još probao punjenje preko konzole dok je u rest modu.

Punim preko konzole u rest modu.

Ovog cetvrtka stize polusatni State of Play igri posvecen Dethloop-u, indie i 3rd pary igrama.

Odmah su najavili da ce vesti o Forbidden West-u i God of War-u stici kasnije tokom leta.

State of Play pocinje za pola sata.

a kad ce Sony da odrzi svoju "post E3" konferenciju, da pokazu nesto konkretno?

Sony poslednje 3 godine ne radi velike konferencije.

Imao sam prvi ozbiljniji problem sa ps5 konzolom. Prvo, mi je igra zabola. Rec je o R'n'C rift Apart.- (disk) Ceo beo ekran i Rechet u duginim bojama. Pokusao sam da izadjem iz igre, nisam mogao. Pokusao sam na kontroleru da iskljucim konzolu- nije moglo. Uspeo sam da je iskljucim pritiskom na dugme na konzoli. PS5 je otisao u rest mode. Vise nisam mogao da ga upalim, niti na kontroleru, niti na konzoli. Izvadio sam kabl iz stekera i opet vratio i upalio sam nekako. Krenuo je sistem repearing a onda ova poruka:

216366171_594387194877380_5371946767976415080_n.jpg

Nadam se da se vise nece ponoviti🤕

Imao sam prvi ozbiljniji problem sa ps5 konzolom. Prvo, mi je igra zabola. Rec je o R'n'C rift Apart.- (disk) Ceo beo ekran i Rechet u duginim bojama. Pokusao sam da izadjem iz igre, nisam mogao. Pokusao sam na kontroleru da iskljucim konzolu- nije moglo. Uspeo sam da je iskljucim pritiskom na dugme na konzoli. PS5 je otisao u rest mode. Vise nisam mogao da ga upalim, niti na kontroleru, niti na konzoli. Izvadio sam kabl iz stekera i opet vratio i upalio sam nekako. Krenuo je sistem repearing a onda ova poruka:

Nadam se da se vise nece ponoviti🤕
Imala sam slične probleme kad je konzola prvo stigla. Stvarno sam se plašila da je hardverski, pošto se isključivao u random momentima (dva-tri puta), i to dok sam igrala onaj astro's playroom.

Vremenom se posle jednog-dva apdejta sistema sredilo. Da kucnem u drvo, ne dešava se više.

Ljudi su generalno prijavljivali da im se isključuje konzola, nekima je čak i brickovala. My uneducated guess je da je konzola toliko dugo u transportu da imaš tu neku verziju sa bagom. Pa će se možda srediti vremenom.

Je l' je isključuješ inače, ili samo držiš u rest modu?

EDIT: sledeći put pročitaj error poruku i broj, i onda guglaj dok ne nađeš ko još ima problem kao i ti. Tako sam i ja skontala šta se dešava.

Ma opusti se chodi nije to nista strasno blokirala igra desava se. Resetuj i pici dalje. Verovatno ce ti se desiti opet u neko momentu uradi isto sto si sad i to je to.
Desavalo se to meni povremeno na PS4 slimu i na PS4 pro-u. Cak se desavalo da se konzola sama ugasi. Restartujem i picim dalje. Evo godinama rade i jedan i drugi bez problema.

Edit
Pretece me Jack.

Back
Top Bottom