Pa kupio sam 12 meseci ps plus pre dva dana preko cd keysa. Nisam dodavao na ps sajtu. Jedva cekam da stignem kuci i da proverim na konzoli. Stoji avatar i moj nalog ali pise Join Ps Plus [emoji849]mozda je bag nekiVeć su te banovali? Jesi dodavao srpsku karticu?
Ps+ brate, nisam tolki mentol. Juce sam probao Uncharted 4 i stoji zlatni krstic pored naloga. A vidi ovo sad...auu!Si kupio PS+ ili PSNow?
Proveri u istoriji transakcija.
Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
I zasto jos uvek nema jos ovih julskih ps+ igara?

Imala sam slične probleme kad je konzola prvo stigla. Stvarno sam se plašila da je hardverski, pošto se isključivao u random momentima (dva-tri puta), i to dok sam igrala onaj astro's playroom.Imao sam prvi ozbiljniji problem sa ps5 konzolom. Prvo, mi je igra zabola. Rec je o R'n'C rift Apart.- (disk) Ceo beo ekran i Rechet u duginim bojama. Pokusao sam da izadjem iz igre, nisam mogao. Pokusao sam na kontroleru da iskljucim konzolu- nije moglo. Uspeo sam da je iskljucim pritiskom na dugme na konzoli. PS5 je otisao u rest mode. Vise nisam mogao da ga upalim, niti na kontroleru, niti na konzoli. Izvadio sam kabl iz stekera i opet vratio i upalio sam nekako. Krenuo je sistem repearing a onda ova poruka:
Nadam se da se vise nece ponoviti![]()