• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Omiljena tastatura?

i meni je nedostajao numpad u pocetku, ali naviknes se vremenom.
dosta mi znaci to sto sada misa mogu jos vise da priblizim tastaturi, pa ne moram da sirim ruke ko albatros.

Na svašta se čovek navikne. Ja sam se npr odvikao od miša. Bude mi jako čudno i skoro neprijatno kada ga koristim duže od minut 😢

Ne bih se u životu vratio na tastaturu sa numpadom, bespotrebno zauzimanje prostora na stolu i dodatno širenje ruku.

Jedan set tastatura+mish na tri uredjaja je meni bio dovoljan razlog da se ne jebem sa kvm switchem ili ne daj boze dvije tastature :D Za rad ovaj setup mi je sasvim dovoljan a mislio sam da necu moci zivjeti bez mehanike. Valjda lagano zalazim u poznije godine.

Ja sam na mouse without borders (microsoft), ali to je za Windows-e.
Full mi radi 1 tastatura i mis na 2 setup-a. Bukvalno kao multimonitor setup.
Cak i copy-paste radi dobro.

Ako se ne varam i taj logi to podrzava kroz njihov soft?
Mozda cak i Widows/Mac

Monitore samo prebacim input na njima.

Ne bih se u životu vratio na tastaturu sa numpadom, bespotrebno zauzimanje prostora na stolu i dodatno širenje ruku.

Zavisi kako kome, kako sta.
Excel Warriors sigurno ne misle tako.
Ja nekad cak i koristim enter na num-pad-u dok mi je ruka na misu.

Na svašta se čovek navikne. Ja sam se npr odvikao od miša. Bude mi jako čudno i skoro neprijatno kada ga koristim duže od minut 😢

Meni je skroz prirodno da koristim touchpad.
Necu da kazem da bi ga koristio na vise od 1 monitora.
Ali na single screen monitoru, mi je totalno cool, iako je vecini to cudno...

Trackball... ne znam koliko bi mogao da "letim" sa ekrana na ekran?

Koristim CoolerMaster MASTERKEYS PRO L sa belim LED osvetljenjem i Cherry MX Brown. Nothing fancy.

Ja sam na mouse without borders (microsoft), ali to je za Windows-e.
Full mi radi 1 tastatura i mis na 2 setup-a. Bukvalno kao multimonitor setup.
Cak i copy-paste radi dobro.

Ako se ne varam i taj logi to podrzava kroz njihov soft?
Mozda cak i Widows/Mac

Monitore samo prebacim input na njima.

Zavisi kako kome, kako sta.
Excel Warriors sigurno ne misle tako.
Ja nekad cak i koristim enter na num-pad-u dok mi je ruka na misu.

Meni je skroz prirodno da koristim touchpad.
Necu da kazem da bi ga koristio na vise od 1 monitora.
Ali na single screen monitoru, mi je totalno cool, iako je vecini to cudno...

Trackball... ne znam koliko bi mogao da "letim" sa ekrana na ekran?
Trackball je baš super za "letenje".

Ovo je jako kul tastatura, bas sam juce naleteo na nju, htedoh da je utefterim za pazarenje, ali onda videh cenu...

Konačno sam odlučio duzmem me'aničku tastaturu. Posle 13 ljeta došlo vreme da se promeni, miš takođe :)

1663092996154.jpg

HyperX Alloy Origins Aqua. Za sada sam prezadovoljan. Baš je zadovoljstvo kucati. Sad mi dođe da šitpostujem i svađam se sa ljutima po internetima samo da imam što više da kucam :ROFLMAO: Tateri baš lepo klikću, a i površina je baš glatka i jako su fini na dodir. Jedino malko iritira što se kod nekih tastera čuje opruga, ali koliko sam video guglajući ovo se dešava i na drugim mehaničkim tastaturama. Mada ovo se primeti jedno kad se u tišini kuca.
Lapmice sijaju ko božićna jelka. Kad sam je prvi put upalio i kad je krenuo onaj lgbt lightshow na maksimalnoj osvetljenosti kad oslepeo nisam. Sviđa mi se što mogu tri svetlosna profila da se snime na tastaturu i šaltaju pa ne moram stalno da otvaram ngenuity. Spustio sam osvetljenje na najniže pa šaltam između ove sintvejv estetike i neon žute/zelene. Treći profil je sa ugašenim svetlima, da se štedi kad je kompjuter u idle.

Back
Top Bottom