Two new Control games in the works
Control developer Remedy Entertainment has announced plans for two new titles in the series.

Multiplayer spinoff ... meh, ali ono drugo fino zvuchi.![]()
Two new Control games in the works
Control developer Remedy Entertainment has announced plans for two new titles in the series.www.eurogamer.net
Ja razmisljam drugi prelaz sa RTX, da napravi neku bar razliku...A i da zaboravim dogadjanja..Ja sam igrao malo.Cekam novi pc pa da nastavimsuper je
Stvarno se nadam da će mi sve biti jasno kako se budem bližio kraju.
Počeo sam da igram control i igra me je strahovito uvukla u svoj svet.
Zanimljivo je da sam igru probao 2x da igram miš tastatura i da dalje od prvih pola sata nisam nastavljao, ali sa gamepadom ne mogu da stanem sa igranjem
Još uvek ništa ne kapiram u samoj priči sem da ima veze sa paranormalnim i da će Jesse da postane opasan kidač kako vreme bude odmicalo. Stvarno se nadam da će mi sve biti jasno kako se budem bližio kraju.
Ritam dobijanja novih sposobnosti je odlično raspoređen a i same sposobnosti su tako seksi zarazne, svaku želim da naučim kada i kako da je dobro koristim.
Pošto sam shvatio da mapa u ovoj igri služi samo kao orijentir a nikako nešto na šta treba da se stalno oslanjam, počeo sam da se bolje orijentišem po birou prateći suptilne naznake gde se koja kancelarija nalazi (oznake na zidu ftw).
Još uvek nemam dovoljno skilla da uspešno završim ona "iznenadne" misije koje se random samo pojave, ali i to valjda dolazi vremenom. Control stvarno obećava [emoji2][emoji2][emoji2]
Control mi je ladno jedna od najboljih igara u posljednjih 5 godina.
!00% ovo!naime voleo bih vise sukoba sa Objects of Power
makar oni bili u akcionoj, puzzle, parkour, bilo kakvoj minigame formi
toliko je raznovrsan svet igre da bi bukvalno svaki OOP mogao imati svoj mini game event (kao npr lavirint) i to mi bas deluje kao memorable momenat a i daje bas identitet igri