• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 Switch PC Control: Ultimate Edition

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
capsule_616x353.jpg

Developer: Remedy Entertainment
Publisher: 505 Games
Platforms: PC/PS4/PS5/Xbox One/Xseries/Switch

Control_UE_Steam_600x338_FINAL.jpg
Control Ultimate Edition

Koruptivno prisustvo napalo je Savezni biro za kontrolu ... Samo vi imate moć da to zaustavite. Svet je sada vaše oružje u epskoj borbi za uništavanje zloslutnog neprijatelja kroz duboka i nepredvidiva okruženja. Ograničavanje nije uspelo, čovečanstvo je u pitanju. Hoćete li povratiti kontrolu?

Dobitnik preko 80 nagrada, Control je vizuelno zapanjujuća akciona avantura u trećem licu koja će vas držati na ivici vašeg sedišta.

Media

ss_5a16ce565951479e142c56a23f19d88333d84945.jpg
ss_c038bb7b20d72ba5d33cc95f7235aefa0b84a706.jpg

Last edited:
Sad moram da kuckam na dva mesta :D

Kao sto sam napisao u DF topicu, odlican port. Necu se buniti da obrnem igru jos jednom na konzoli, plus nisam igrao nijedan DLC pa taman prilika za to.

Meni licno jedna od omiljenih igara u prosloj generaciji, obozavam generalno Remedy igre tako da i ovaj put me nisu razocarali. Takodje kao i grunt nisam presao DLCeve njih sam ostavio kada nabavim RTX kartu.

Mene je Control odusevio. Dodatno su me kupili izborom muzike tokom creditsa.
Prvi dlc je dobar, drugi je slabiji nego sto sam ocekivao.
Moracu da probam kako igra izgleda uz autohdr kada uzmem XsX.

The Ashtray Maze mi je najbolji gaming segment u poslednjih 5 godina, bas nisam ocekivao da ga je dizajnerka radila.

Yup, igrao sam sa RTX, ali sam pokushavao malo bez. Razlike nebo i zemlja, bukvalno.
Meni je ta igra GOTY 2019, uzhivao od pochetka do kraja. Jedino su mogli malo da skrate ono jebavanje po hotelu, ali ok, prezhiveo sam. Doktor Darling je carina, a Dzhesi mi je skroz kul kao lik. Najjache mi je shto pokazuje totalnu kurcobolju shta god da joj se desi. Stoichki podnosi sve.

Da li ovaj Control: Ultimate Edition sto se dobija na PSN+ za februar ima DLC-ove ili ne?

Posle gledanja svakog Control videa igra mi se igra, dodje mi da instaliram ovu sugavu ne enhanced verziju sto imam na gamepass-u :D

Posle gledanja svakog Control videa igra mi se igra, dodje mi da instaliram ovu sugavu ne enhanced verziju sto imam na gamepass-u :D

Meni je super igra, jedva cekam da obrnem dlceve :D

Ja sam odigrao malo, cekam RTX da predjem sve. Kad tad, mozda i sledece godine, ali docekacu.

Uživalo se maksimalno bez RTX-a, neće RTX napraviti drugu igru.

Back
Top Bottom