nije mi super awesome open world ideja...nekako mi to eliminise predanost detaljima koje su odlika souls igara
ne brinem puno posto svakako ne ocekujem ubisoft dosadu, vec nesto recimo kao SOTC & Remnant combo
ogromna mapa, tematski podeljena sa kljucnim mestima vezanim za pricu gde verovatno prelazimo u klasican souls dizajn nivoa/zone, gazillion tajnih lokacija
pvp mostove pvp mocvare pvp zamkove, tematski rng dungeoni razbacani po mapi (looter vibe?)
open world je zahvalan za ove 2 online komponente pvp/pve, a online = dzakovi para
radice dobro na svemu sto postoji i nije ekskluzivni naslov.....znaci svima mogu da uzmu pare kada ljudi polude od hajpa
souls igre jesu mezimac gaming sveta, svi ih vole i respektuju, a isto se ocekuje i od "novinara" i ostalih ljudi koji ih ne igraju
marketing savrsen, tiha voda breg roni, GRRM je maltene clickbait
svi ce voleti da obozavaju ovu igru, i oni sto je vole i oni sto moraju zbog trenda
a samo zamislite kada se par popularnih youtube/twitch likova skupi u jednom partiju i opale stream....plus lavina ostalih streamera
mislim da je ekipa jako svesna svega ovoga i da je Elden Ring jako dobro osmisljen projekat koji ce dobro unovciti to sve
kada se odvojim od sve te prljavstine....deluje mi da ce biti do jaja igra!
SL FROM sekta assemble! bas bih voleo online zajedno sa vama da igramo ovu lepoticu....samo se dogovorimo de cemo...prolly sony

posto xplatform i sony lol