• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Elden Ring

SmartSelect_20210610-222048_Twitter.jpg

giphy.gif

giphy.gif

Kako vreme prolazi sve sam naloženiji na ovu igru,
inače palo mi je na pamet da bi u istoj godini mogli da imamo Eldens Ring, Zelda BotW 2 i God Of War Ragnarok. 🤪

Last edited:
2022 je stacked, a E3 tek sto je poceo. Bice jos najava za igre iz sledece godine.

Najzad!
Izgleda kao Berserk, nekako me sve na to podseća. Meni ne smeta ova "last gen" grafika. Lakše ću naći hardver da igram kad izađe. Što se mene tiče ne bih imao ništa protiv ni da je izašlo na sviču :)

Last edited:
Realno, looks like shit, ali igratje se i to narodna verzija ili kada bude negde za free, jer fuck Bandai Namco!

Mislim da precenjujete njegovu ulogu u ovome. George je verovatno samo napisao koncept i istoriju sveta, a same priče će biti kao i u Souls igrama - malo, i ostaviće nama da saznajemo i povezujemo stvari.

Mislim da precenjujete njegovu ulogu u ovome. George je verovatno samo napisao koncept i istoriju sveta, a same priče će biti kao i u Souls igrama - malo, i ostaviće nama da saznajemo i povezujemo stvari.
Upravo to, sve drugo ne bi bilo Souls-like.

Gameplay mehanike koje sam primetio:

- Roll i block, standardno
- Bloodborne dash, moguće da zavisi od nekog itema ili težine opreme
- Skok! Ovoga puta pravi vertikalni skok. Može da se koristi ofanzivno sa napadom, ali izgleda i defanzivno jer u nekom trenutu lik zadaje udarac i odmah skače nazad. Vidi se i kako lik preskače napad onog wolf-like bossa.
- Postoji nešto kao visceral attack
- Možeš da summonuješ mounta, verovatno svuda sem u zatvorenim prostorima.
- Borba dok jašeš
- Prilična sloboda u kretanju jer se vidi kako mount skače dole sa litica, plus ima onaj deo kada skače uvis i leti vertikalno. Ili deo sveta, ili mount ima neku gravity mehaniku.
- Mount ima dupli skok u onom delu sa zmajem.
- Nove magije
- Možda možemo da se pretvorimo u vukodlaka (1:42 u traileru), možda kao deo covenanta ili vezano za neki item :D
- Verovatno co-op summon sa onom kockom kada se pojavljuju dva ghost-a (gde jedan ima neko bič oružje)
- Na jednom screenshotu se vidi i kako summonuješ pticu
- Stealth mehanika. Pri kraju se vidi kako lik sa savijenim kolenima ide iza protivnika

Znači zamešali sve mehanike iz dosadašnjih igara. Lepo bogami. Ima da gledam ovaj trejler frejm po frejm noćas.

Plot synopsis:

"Marika's offspring, demigods all, claimed the shards of the Elden Ring known as the Great Runes, and the mad taint of their newfound strength triggered a war: The Shattering. A war that meant abandonment by the Greater Will.

And now the guidance of grace will be brought to the Tarnished who were spurned by the grace of gold and exiled from the Lands Between. Ye dead who yet live, your grace long lost, follow the path to the Lands Between beyond the foggy sea to stand before the Elden Ring.

And become the Elden Lord.”

Klasika 😁

Back
Top Bottom