Cool.Svidja mi se hvalaand done.

Cool.Svidja mi se hvalaand done.
1. Trebalo bi da mogu, ali je pitanje koliko je to potrebno jer je anime podforum prazan.1) Могу ли се додати тагови у Аниме подфорум? Нешто што би било одговарајуће, Series, TV? Можда OVA али то већ не знам колико је практично, пошто и серије и дугометражни аниме често су тако означени? Не знам да ли постоје неки посебни термини у аниме свијету који би били погодни.
2) Може ли се увести нека врста правила за игране филмове, да се не пише толико у pile-up темама него да се "мора" направити за сваки филм посебна тема? Да препустимо то корисницима на основу личног осјећаја, ако им се филм допадне да иде нова тема, не мора бити за неки генерички хорор али рецимо за сваки филм за који мисле да има неку вриједност, небитно да ли умјетничко или поп-културно, комерцијално остварење, да се прави тема?
1) Могу ли се додати тагови у Аниме подфорум? Нешто што би било одговарајуће, Series, TV? Можда OVA али то већ не знам колико је практично, пошто и серије и дугометражни аниме често су тако означени? Не знам да ли постоје неки посебни термини у аниме свијету који би били погодни.
2) Може ли се увести нека врста правила за игране филмове, да се не пише толико у pile-up темама него да се "мора" направити за сваки филм посебна тема? Да препустимо то корисницима на основу личног осјећаја, ако им се филм допадне да иде нова тема, не мора бити за неки генерички хорор али рецимо за сваки филм за који мисле да има неку вриједност, небитно да ли умјетничко или поп-културно, комерцијално остварење, да се прави тема?
Урадите ви то свакако, без обзира што је празан. Не губи се ништа, а можда и буде активности убудуће.1. Trebalo bi da mogu, ali je pitanje koliko je to potrebno jer je anime podforum prazan.
Мени је то такође пало на памет али опет је боље него да се губи у групним темама. Зато рекох да се не отвара за баш сваки филм, него само за оне за које корисници мисле да имају неку вриједност. Чисто предлог.Za ovo drugo mogu da kazem da nije dobra ideja. Imacemo onda milion tema za miliona filmova ko je sta odgledao i par postova u istim.
ima, ne brini, samo nas mrzi da piskaramoZa clan 1 jesam za clan 2 nisam.nisam ljubitelj milion tema.vise sam za 1 temu pa spamuj tusto se anime tice super ideja.Ja iskreno gledam puno anime ali nesto mi glupo da otvaram teme za to jer mislim da ovde bas malo ljudi gleda ili gledali stare ali nove ne prate
mislim da se ovo nekolliko puta provuklo, trebalo bi da vidimo da ovo definitivno promenimoOvo žuto attach files dugme redovno kliknem kad hocu da postujem, mozda da bude manje upadljivo ili manje, ili da se promeni pozicija...
pa, vetj je stickyMože sticky za temu?
Playstation 4 generalna diskusija - hardware, software, vesti
Godina izlaska: 2013. Slim revizija: 2016. Pro model: 2016. Osnovne karakteristike: x86 Jaguar @1.6Ghz (2.13Ghz na Pro modelu); 8GB GDDR5 RAM; Custom AMD GCN GPU Storage za igre: Blu-Ray disk i HDD Thread za generalnu diskusiju o vrlo uspešnoj konzoli osme generacije. Prelazak na x86...forum.secretlevel.org
Ja sam pinnovo maloprepa, vetj je sticky
Odgovori choveku da si uradio, chisto da drugi ne pokushavaju raditi odradjenoJa sam pinnovo malopre![]()
Nisam stigao da mu odgovorim, bukvalno pre 3min sam pinnovo temu i nastavio da citam forumOdgovori choveku da si uradio, chisto da drugi ne pokushavaju raditi odradjeno![]()
Postoje nachini, bacitju pogled za vikend.Da li What's New stranica moze da automatski ucita vise od 10 rezultata?
Taj page koristim kao glavni bookmark sa kojim ucitavam forum.