• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Sa jednom naravno, vezbao sam kako da upravljam dzojpedom samo sa levom rukom, i drzim levu pecurku za kretanje, mogu cak i da potrcim, a cak i koji udarac ako su na L1, L2

Black Myth Wukong razbijen, vidim da ima i verzija jos od kraja januara, nisam primetio do sad.

Screamer takodje u apotekama, medjutim ne privlaci me uopste takav tip igre, ne svidja mi se ono sto sam video.

Black Myth Wukong razbijen, vidim da ima i verzija jos od kraja januara, nisam primetio do sad.

Screamer takodje u apotekama, medjutim ne privlaci me uopste takav tip igre, ne svidja mi se ono sto sam video.
Usudi se da instaliras te novo "razbijene" Denuvo igre.. daleko je to od razbijenog, radi ali uz rizik da ti neko skine lovu sa kartice i ko zna sta naradi

To stoji, i kad mi dodju na red ne znam dal cu to raditi... pre svega sto me mrzi da iskljucujem secure boot u win-u i tome slicno nego sto mislim da je nesigurno, but u never know...

Ljudi su masovno skidali ta izdanja i koristili bez problema, takodje su te fajlove slali na one sajtove koji vrse proveru fajlova dal su cisti i prosli su bez problema...

Moze da bude prevara, a moze i da bude to sto windows, anitivirus i placeni botovi na netu rade, da izmiljaju kako to ne radi, ili kako je to virus i tome slicno, kako bi ljudi kupovali originale, iako su fajlovi cisti...

Tako da nikad ne znas, take ur pick

Isto tako, ljudi više ne mogu da se loginuju u Win ako nešto pukne kada se drkaš sa tim. Baš je sejf.

Isto tako, ljudi više ne mogu da se loginuju u Win ako nešto pukne kada se drkaš sa tim. Baš je sejf.
M$ je porpuno sposoban da to prouzrokuje sam. Samo ovde godine dva puta su updejtovi nekim korisnicima zeznuli logon proces :P

Evo jedan zanimljiv komentar:

There's nothing bad about the HV cracks, specially if they hit TL.

All you're disabling is virtual based security (VBS), and memory integrity, which you should already have disabled because they kill gaming performance.

Then the only thing it wants you to turn off is digital driver signature validation, which is something Micro$lop created so companies would pay them to validate their drivers. I've had that turned off since windows 7 and never had issues.

Just don't install dumb drivers and only install stuff that hits private trackers like TL.

Nothing to worry about.

M$ je porpuno sposoban da to prouzrokuje sam. Samo ovde godine dva puta su updejtovi nekim korisnicima zeznuli logon proces :P

Ovo je baš vezano za Hypervisor, imaš mnogo postova o tome na Redditu.

Gasim safe boot iz deset drugih razloga ali ova govna ne planiram da koristim. Ne sto se plasim, nego nije krek.

Zasto bi se iko zezao sa tim kada postoje offline nalozi? Zasto rizikovati?

only install stuff that hits private trackers like TL.
Podelio sam svoje iskustvo na starom forumu, mogao bih i na ovom.
Skinuo sam Soma igru sa crne cicamace. AV se nije bunio, sve je delovalo OK.
Bilo je kasno pa nisam igrao to veče. Dan nakon toga igram igru, ali čujem da mi grafička urla. Čudno mi bilo jer je do tada ni jednom nisam čuo da tako urliče. Izađem iz igre, čujem da i dalje urla. Ok, proverim procese, ni jedan ne deluje previše čudno. Odem da proverim Task Scheduler, kad tamo stoji unos da se neki bat file pokrene 15 minuta nakon što se računar uključi. Skapiram da je kriptomajner, obrišem to smeće, izbacim iz task scheduler, proverim da sve ok radi i prijavim torrent na crnoj cicamaci.

Ni privatni trackeri nisu garancija sigurnosti.

Nikad u zivotu nisam imao problema sa krekovanim igrama, a nema sta nisam skidao...
Ovaj Hipervizor ljudi masovno skidaju, niko ne prijavljuje da ima neke probleme, radi ljudima, dal ce biti nekih problema u buducnosti, to ne znam, koristite na svoju odgovornost.

Direktor Kraftona shvatio da se debelo prera;unao kada je sklopio ugovor o kupovini razvojn studio subnautice i hteo da izbegne isplatu četvrt milijarde dolara.

Genije je prvo pitao advokate kako da se izvuče na šta su mu rekli da nema vrdanja.
Posle je pitao ChatGPT i on mu je rekao da odustane!
Onda je naredio ChatGPT-u da mu napravi plan kako da se izvuče :ROFLMAO:

Rasplet ni ne moram da opisujem :D

Last edited:
Back
Top Bottom