I proshle je bila najavljena nepoznata igra, kad ono .... NBA 2k21Sledece nedelje je isto neka nepoznata igra,obicno tada bude nesto dobro.

I proshle je bila najavljena nepoznata igra, kad ono .... NBA 2k21Sledece nedelje je isto neka nepoznata igra,obicno tada bude nesto dobro.
Jeste poslednji update je izasao u junu 2017te nažalostJe l' UT potpuno napušten? Pošto sam ja još pre 5 godina imao utisak da su digli ruke skroz.
Tako sam ja uzeo prosli put thps kad su delili taj kupon. #epic4lifeNa Epicu se dobija i 10$ kupon kada se preuzme free igra i može da se iskoristi za igre koje su preko 14.99$.
Hades je npr. 20$ a THPS 1+2 25$ što znači da se uzimaju za smešnu lovu kada se iskoriti kupon.
Ja sam ga baš tad dobio.kako se dobija taj kupon?ja imam Receipt od NBA 2k21 ali nisam dobio(ili ne vidim)kupon
Hvala mnogo.Pomogao si mi basUlogujes se na sajt i pogledas gore desno na svoj Username, pa Coupons.
Skroz sam zaboravio za Metro Exodus.Mogao sam i ja za sitne novce ga uzeti sa kuponom ali sad je kasno vec sam kupio Twin MirrorKupon bi takodje automatski trebao da bude prikazan na checkout-u.
edit - & just got Metro Exodus for $6
Prosli put su uz svaku kupovinu davali novi tj, jos jedan kupon,ne znam da li je isto i sada.Skroz sam zaboravio za Metro Exodus.Mogao sam i ja za sitne novce ga uzeti sa kuponom ali sad je kasno vec sam kupio Twin Mirror![]()
Tako je i sada.Nisam znao reko ae da probam kad ono radio kupon i dalje.Tako da sam kupio i Metro Exodus yahooProsli put su uz svaku kupovinu davali novi tj, jos jedan kupon,ne znam da li je isto i sada.
Isto je. Imam jos jedan $10 vaucer posle kupovine Metro Exodusa.Prosli put su uz svaku kupovinu davali novi tj, jos jedan kupon,ne znam da li je isto i sada.