2CR4ZY
Forumski Apotekar
Uvek me oraspolozi ovo forumsko glasanje, imam veci entuzijazam za njega, nego za samu proslavu nove godine.
Kao i prosli put, necu glasati za igre koje nisam igrao, najveci razlog za to je sto sam uvideo da neke igre od kojih sam bas dosta ocekivao i smatrao ih za GOTY i pre nego sto sam ih probao, su ispale takvo razocarenje i bile toliko drugacije od onoga sto sam ocekivao i zamisljao, da bi bilo totalno pogresno dati glas necemu sto nisam iskusio, jer dzabe i traileri i sve, dok sam ne zaigras igru, (i to ne par sati, vec aj da kazemo minimalno 5 sati ako je neka duza igra, tu povlacim liniju), ne znas kakva je igra, dal je za tebe itd.
Za sve igre koje sam naveo, ima vec moj pun opis na forumu, ali i pored toga napisacu ukratko zasto su izabrane.
Najbolje igre:
Kao i prosli put, necu glasati za igre koje nisam igrao, najveci razlog za to je sto sam uvideo da neke igre od kojih sam bas dosta ocekivao i smatrao ih za GOTY i pre nego sto sam ih probao, su ispale takvo razocarenje i bile toliko drugacije od onoga sto sam ocekivao i zamisljao, da bi bilo totalno pogresno dati glas necemu sto nisam iskusio, jer dzabe i traileri i sve, dok sam ne zaigras igru, (i to ne par sati, vec aj da kazemo minimalno 5 sati ako je neka duza igra, tu povlacim liniju), ne znas kakva je igra, dal je za tebe itd.
Za sve igre koje sam naveo, ima vec moj pun opis na forumu, ali i pored toga napisacu ukratko zasto su izabrane.
Najbolje igre:
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater - odlican remake, ceo paket, odlicna igra, raznovrsna
- Tempest Rising - za mene mozda iznenadjenje godine, moderan RTS, brz i dinamican, drugaciji, vrh iskustvo na OLED-u
Marvel’s Spider-Man 2 - graficki showcase, visok budzet, dobar gameplay, ceo paketAge of Mythology: Retold - odlicno odradjen remake popularne igreForza Horizon 5 - nista nece biti ni blizu Burnout-a, ali ovo nije bar previse daleko- South of Midnight - presao sam je, to dovoljno govori o kvalitetu, ali nije za svakog, ako vas ne privlaci trailer...
- Terminator 2D No Fate - simpa sitna igra za fanove filma
- Platypus Reclayed - simpaticna i nostalgicna
- GTA 6
- ILL
- Wolverine
- No rest for the wicked
- Path of Exile 2
- Tomb Raider: Legacy of Atlantis
- Resident Evil Requiem
- Diablo Lord Of Hatred
- Saros
- Pragmata
- 007 First Light
- Marvel 1943 Rise of Hydra
- Fatal Frame 2 Crimson Butterfly Remake
- Valor Mortis
1. Generalno tapkanje cele industrije u mestu, nesto sto se ponavlja iz godine u godinu, davno proslo zlatno doba gaming-a i nema na horizontu da ce se ono ponoviti, niti je to logicno, ali eto bar, makar da se desi jedna igra koja bi donela neko NOVO ISKUSTVO
2. Neobjavljivanje Half Life 3
3. Extremno poskupljenje grafickih kartica i ram-a
4. Genericna, Sterilna i nemastovita zloupotreba AI-a, gde dobijes mocan alat, a ti ga koristis na najgori moguci nacin
5. The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
6. Mindseye
Last edited:

)