- Reaction score
- 5,229
Probao sam sinoć veoma kratak demo i igra je baš što sam očekivao na osnovu pogledanog trailera. Krivo mi je što je trajao samo 20 minuta, ali je sasvim dovoljno da se vidi kako se ponašaju kontrole i da se dobije uvid u performanse.
Ne znam mnogo o igri, sem da je glavni lik izvesni ratnik u svemiru po imenu Hugh koji na leđima nosi devojčicu androida zvanu Dianu. Mehanika borbi je ono što me je najviše interesovalo i za mene je ovo jako zarazno. Roboti koji vas napadaju se kreću sporo dajući prostora Diani da ih hakuje. Hack se sastoji iz rešavanja kratke i ne komplikovane puzzle gde pomeramo kursor po gridu, izbegavamo prepreke i verovatno skupljamo i neke damage boost bonuse dok ne dođemo do cilja. Sve je ovo real-time, pa dok hakujete Dianom, morate da izbegavate napade i projektile Hugh-om. Kada im „razbijete“ štitove, Hugh onda može nesmetano da skida neprijateljima health različitim arsenalom oružja. Nadam se da će priča biti ok, ali često mogu da progutam i lošu priču ako je gameplay odličan.
Kontrole su utegnute, kao što se očekuje od RE Engine-a u kojem je igra pravljena, tako da se jako radujem 24. aprilu kada će igra izaći za sve aktuelne platforme