• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Traže li i dalje da im se uplate pare unapred pre slanja (mislim na "KP Mađare")?

KP madjari sad beze od uplata na racun ko djavo od krsta. Retko koji i da salju jer pare lezu na racun, a tako mogu da ih prate. 90% njih trazi licno preuzimanje.

Fixed that for you.

Pustaju staru igru na novom hardveru u vecoj rezi, pa sve izgleda malo utegnutije.

Čim je igra i makar grafički unapređena u odnosu na original (iako to bila samo rezolucija), ona je tehnički remaster.

Definicija reči Remaster: Remaster refers to quality enhancement of sound or picture of a previously existing recording.

Problem je što se pojmovi port, remaster i remake kod igara danas često prepliću.

Što se tiče ovih igara, malo je više od samo veće rezolucije:
-4K HDR on Switch 2
-Mouse support on Switch 2
-Resized UI (not just the Wii UI emulated)
-Redrawn textures
-New Rosalina storybook chapter
-New Assist Mode

Last edited:
Čim je igra i makar grafički unapređena u odnosu na original (iako to bila samo rezolucija), ona je tehnički remaster.

Definicija reči Remaster: Remaster refers to quality enhancement of sound or picture of a previously existing recording.

Problem je što se pojmovi port, remaster i remake kod igara danas često prepliću.

Što se tiče ovih igara, malo je više od samo veće rezolucije:
-4K HDR on Switch 2
-Mouse support on Switch 2
-Resized UI (not just the Wii UI emulated)
-Redrawn textures
-New Rosalina storybook chapter
-New Assist Mode
Vrati mu njegovim quoteom kad krene da broji rezoluciju dlaka na sledecem sony remasteru 😂

Koji eShop region korisite za kupovinu digitalnih igara?
Citam da su Chile, Peru, Colombia i South Africa veoma povolne sa cenama. Ali ne prolaze kartice kod njih.
Onda da je Japan jeftiniji ali da su i njega blokirali pa kao sada mora se puniti akaunt sa kodove za top up credit

Vase iskustvo?

Citam da su Chile, Peru, Colombia i South Africa veoma povolne sa cenama. Ali ne prolaze kartice kod njih.
Onda da je Japan jeftiniji ali da su i njega blokirali pa kao sada mora se puniti akaunt sa kodove za top up credit

Vase iskustvo?

Moj post na nekoj od prethodnih strana:

Probao sam juče preko eShopa da kupim neke igre, zemlju stavio na Chile na nalogu, i moja kartica ne prolazi (obaveštenje o regionu kartice).
Zatim sam stavio na Australiju (obzirom da su tu najeftinije Nintendo igre, oko 5e niže nego za US) i preko PayPal opcije koja postoji za Australiju kupovina je prošla.

eShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch games – Euro

Compare Nintendo Switch game prices ▪︎ More than 16.000 games ▪︎ Find the best deal for any Nintendo Switch games ▪︎ Supports Euro
eshop-prices.com
eshop-prices.com

Takođe, za sve koji imaju Switch Online uplaćen (a i sam Online je jeftiniji preko AU), najpovoljnija je varijanta da se isto preko Australije uzmu Game Vouchers za $135 AU dolara što je oko 75e, dobiju se dva vaučera za igre koje možete da iskoristiti, možete birati u suštini između svih Nintendo igara osim DKB i MKW,
tako da na taj način jedna igra ispadne 37.5e.

Vase iskustvo?
Za sada sam na South Africa i tu mi je prosla kupovina karticom za NSO. Nisam ništa uzimao posle toga.

Mislim da je neko negde rekao da Game vaučeri ne rade za switch 2 igre generalno, samo switch 1.

Imaš na eShopu opciju da vidiš koje su igre ponuđene,
ali da, samo Switch 2 igre nisu ponuđene (recimo MKW i DKB), kojih svakako nema mnogo, dok recimo MP4 jeste ponuđen.

Baš mi je drago, igrao sam 3ds verziju, nisam prešao og na gc.

Mislim da je MP4 ponuđen na e Shop-u za vaučere zbog toga što radi i na switch 1, verovatno kao i Mario galaxy 1 i 2 🤷

Baš mi je drago, igrao sam 3ds verziju, nisam prešao og na gc.

Mislim da je MP4 ponuđen na e Shop-u za vaučere zbog toga što radi i na switch 1, verovatno kao i Mario galaxy 1 i 2 🤷

Sa izlaskom prvog dela na Nintendo Classics će buti moguće na Switch 2 odigrati sve Luigi's Mansion igre, fino

Jeste leakovalo ali evo je i potvrda

Back
Top Bottom