• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Silent Hill F

Onda je trebalo FF. 😛

A jel ima neki zvanični razlog ili su to samo stavili zato što su toliki debili za smišljanje imena?

Animacija i hit detection mi izgledaju jezivije od neprijatelja koji su mi smešni. Igra mi izgleda skroz meh i nadam se da se ovom f u nazivu neće pridružiti još tri slova (ail) zbog (ne)kvaliteta.

Meni je najgori onaj sanity deo. Apsolutno nepotrebno u SH igri. Borbe mi deluju slicno kao u SH2, sto mozda i nije lose, ali dizajn neprijatelja je, pa... kapiram da je strasno Japancima, ali meni izgleda smesno. Igra lepo izgleda, svidja mi se osvetljenje, magla i svet u igri, ali i dalje mi se ne dopada sto je igra u Japanu.

SH2 Remake mi je po dizajnu, grafici i borbi,dva koplja ispred ovog.
F podseca kao na neku mobile verziju, sve mi je nekako mlako, od cartoon grafike koja je staticna i sterilna na max, hit detekcija vec sam spominjao, tu def.nije u redu nesto, smesno mi kad neprijatelj padne posle 2sek.od udarca i tako neke ubagovane stvari sto sam video iz ovog demoa, izgled neprijatelja koji je komican, i koji lebdi tamo vamo i sudara se u zidove po ovim skucenim ulicama... Voleo bih da ovo bude vrh igra jer ko ne voli Silent Hill, ali mislim da ovi tajlandjani sto rade pojma nemaju.

Mozda odgovor negde postoji, ali nisam se cimao mnogo da ga nadjem. Zasto je ovo Silent Hill? Samo zbog atmosfere? Pa komotno je mogla da se zove i Kuon ili Fatal Frame minus fotoaparat. Trenutno mi deluje da je samo kako bi se bolje prodala na osnovu imena. Igra mi deluje dobro, kapiram da cu preci gusarsku verziju, ali me i dalje malo trigeruje sto se zove Silent Hill.

Not bad!
liCNSfX.png

GameSpot - 9/10
Silent Hill f is not just a return to form, it's a remarkable evolution; it's a visual spectacle, a mastercraft in psychological horror, a work of narrative brilliance, and a new benchmark for the Silent Hill series.

Eurogamer - 4/5
Silent Hill f's frustrating first-half is outweighed by a brilliant, delirious second that's well worth the initial slog.

GamesRadar - 8/10
Silent Hill f is thick with a terrifying yet beautiful foggy atmosphere and truly gnarly monster designs, combined with incredibly well-judged, smart, and gut-wrenching writing. Grueling combat encounters can become more irritating than scary thanks to an overengineered system that still traps you with plenty of stun locks. Still, unravelling the fears that haunt Hinako makes for some of the best horror I've ever played.

IGN - 7/10
Silent Hill f presents a fresh new setting to explore and a fascinatingly dark story to unravel, but its melee-focussed combat takes a big swing that doesn't quite land.

Polygon - Konami's newest Silent Hill ranks among its best
Perhaps the best, most important element that Silent Hill f gets right is the hold it has on me after just one full playthrough. I can't stop thinking about it. I can stop playing. I can't wait to see the reactions to its story, its most gruesome and gory moments, its thoughtful puzzle design. I can't not peek down every alleyway or side room as I replay it, hoping to find some new morsel of story — or something even weirder — as I try to solve its final puzzle: What really happened to Hinako in Silent Hill f?

Zanimljivo, ovo je mozda i najmanje zahtevna skorasnja UE5 AAA igra.
Totalno igrivo (40-50fps) cak i na matorim Polaris kartama koje su obicno hendikepirane u poslednjih godinu dana kada su UE5 igre u pitanju.

(y)

Last edited:
Back
Top Bottom