• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Silent Hill F

Onda je trebalo FF. 😛

A jel ima neki zvanični razlog ili su to samo stavili zato što su toliki debili za smišljanje imena?

Animacija i hit detection mi izgledaju jezivije od neprijatelja koji su mi smešni. Igra mi izgleda skroz meh i nadam se da se ovom f u nazivu neće pridružiti još tri slova (ail) zbog (ne)kvaliteta.

Meni je najgori onaj sanity deo. Apsolutno nepotrebno u SH igri. Borbe mi deluju slicno kao u SH2, sto mozda i nije lose, ali dizajn neprijatelja je, pa... kapiram da je strasno Japancima, ali meni izgleda smesno. Igra lepo izgleda, svidja mi se osvetljenje, magla i svet u igri, ali i dalje mi se ne dopada sto je igra u Japanu.

SH2 Remake mi je po dizajnu, grafici i borbi,dva koplja ispred ovog.
F podseca kao na neku mobile verziju, sve mi je nekako mlako, od cartoon grafike koja je staticna i sterilna na max, hit detekcija vec sam spominjao, tu def.nije u redu nesto, smesno mi kad neprijatelj padne posle 2sek.od udarca i tako neke ubagovane stvari sto sam video iz ovog demoa, izgled neprijatelja koji je komican, i koji lebdi tamo vamo i sudara se u zidove po ovim skucenim ulicama... Voleo bih da ovo bude vrh igra jer ko ne voli Silent Hill, ali mislim da ovi tajlandjani sto rade pojma nemaju.

Back
Top Bottom