Jeste da je ovo bio UFC Fight Night, ali bilo je dosta, zanimljivih borbi.
Nueraji razbio Crosbie-a laktovima i onda se zestoko zajebo, puko ga kolenom u glavu, dok je ovaj stajao u klececem polozaju...
To je bio nelegalan udarac, Crosbiju lipti krv niz nos, pita ga sudija jel mozes da nastavis... i kralj kaze da moze.
Veliko postovanje je zasluzio time od svih, jer da je samo rekao da ne moze, sto bi bilo potpuno opravdano, Nueraji bi bio diskvalifikovan, i Crosbie bi imao pobedu.
Ovako je sudija oduzeo cak dva poena Nuerajiu zbog nelegalnog udarca, borba se nastavila i naravno Nueraji je ubrzo i lako stigao do pobede.
Usvinjio ga je laktovima, ono bi mu i Jon Jones pozavideo...
Sergej Pavlovich protiv Cortesa - kad gledam Pavlovicha, navikao sam da odmah sve prshti i da bude nokaut u prvih par sekundi, ovde je medjutim bio veeeoma pazljiv i proracunat, resetovao ga Aspinal i vise ne jurisa onako odmah na startu... cisto je pobedio Pavlovich, da je krenuo agresivnije, mogao je i da resi nokautom, ovako je bio pazljiv i suzdrzan, te je morao da ceka da sudije glasaju.
Cortes... sto mrzim borce koji na kraju borbe dizu ruke i slave, ko da su pobedili, iako je ocigledno da nisu ni blizu pobede.
Brian Ortega vs Sterling - vrlo zanimljiva borba na papiru, medjutim stavili su je u 5 rundi i time sve usrali, jer naravno borci su bili veoma pasivni u prvim rundama, cuvali energiju za 5.
Ortega totalno drugaciji, ne mozes da ga prepoznas, skratio kosu, mnogo bolje mu stoji nego ono sto je ranije furao... i dosta mrsaviji, ili se bar meni cini, deluje ko da je bas puno smrsao... cak ni ne kapiram otkud on u ovoj diviziji... Sterling je bio mnogo brzi, izlupao ga dobro.
Ne svidja mi se uopste kako se Sterling bori, samo bezi po ringu i udara iz kontre, dosadan skoro ko Adesanja. Na kraju je cak i dobio opomenu od sudije.
Walker vs Zhang - na pocetku borbe, Zhang pruzao ruku da se pozdrave, ovaj Walker izfolirao kao da oce da se rukuje i krenuo da obori Zhanga, ali se zajebo i Zhang zavrsio na njemu, sta ti je karma

a i Walker koliko je smotan, lik je hodajuca nesreca...
Ipak, pobedio na kraju Walker, izlupao onim nozurdama Zhanga i ovaj pao dole, nije mogao da izdrzi bol u nozi.