• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Jeste da je ovo bio UFC Fight Night, ali bilo je dosta, zanimljivih borbi.

Nueraji razbio Crosbie-a laktovima i onda se zestoko zajebo, puko ga kolenom u glavu, dok je ovaj stajao u klececem polozaju...
To je bio nelegalan udarac, Crosbiju lipti krv niz nos, pita ga sudija jel mozes da nastavis... i kralj kaze da moze.
Veliko postovanje je zasluzio time od svih, jer da je samo rekao da ne moze, sto bi bilo potpuno opravdano, Nueraji bi bio diskvalifikovan, i Crosbie bi imao pobedu.
Ovako je sudija oduzeo cak dva poena Nuerajiu zbog nelegalnog udarca, borba se nastavila i naravno Nueraji je ubrzo i lako stigao do pobede.
Usvinjio ga je laktovima, ono bi mu i Jon Jones pozavideo...

Sergej Pavlovich protiv Cortesa - kad gledam Pavlovicha, navikao sam da odmah sve prshti i da bude nokaut u prvih par sekundi, ovde je medjutim bio veeeoma pazljiv i proracunat, resetovao ga Aspinal i vise ne jurisa onako odmah na startu... cisto je pobedio Pavlovich, da je krenuo agresivnije, mogao je i da resi nokautom, ovako je bio pazljiv i suzdrzan, te je morao da ceka da sudije glasaju.
Cortes... sto mrzim borce koji na kraju borbe dizu ruke i slave, ko da su pobedili, iako je ocigledno da nisu ni blizu pobede.

Brian Ortega vs Sterling - vrlo zanimljiva borba na papiru, medjutim stavili su je u 5 rundi i time sve usrali, jer naravno borci su bili veoma pasivni u prvim rundama, cuvali energiju za 5.
Ortega totalno drugaciji, ne mozes da ga prepoznas, skratio kosu, mnogo bolje mu stoji nego ono sto je ranije furao... i dosta mrsaviji, ili se bar meni cini, deluje ko da je bas puno smrsao... cak ni ne kapiram otkud on u ovoj diviziji... Sterling je bio mnogo brzi, izlupao ga dobro.

Ne svidja mi se uopste kako se Sterling bori, samo bezi po ringu i udara iz kontre, dosadan skoro ko Adesanja. Na kraju je cak i dobio opomenu od sudije.

Walker vs Zhang - na pocetku borbe, Zhang pruzao ruku da se pozdrave, ovaj Walker izfolirao kao da oce da se rukuje i krenuo da obori Zhanga, ali se zajebo i Zhang zavrsio na njemu, sta ti je karma 😅 a i Walker koliko je smotan, lik je hodajuca nesreca...
Ipak, pobedio na kraju Walker, izlupao onim nozurdama Zhanga i ovaj pao dole, nije mogao da izdrzi bol u nozi.

pomešao si ortegu s nekim. šta više, borili su se u catchweightu jer nije mogao da postigne da se spusti na težinu svoje standardne featherweight kategorije.
sterling je odigrao jako pametan meč, nadjačao je ortegu u udaranju, jako dobar jab je nabacio u treningu. pametno nije ulazio u parter sa najboljim bjj borcem u svojoj kategoriji.

Last edited:
Nisam ga pomesao, mislim na njega, ne znam zasto mi deluje mnogo mrsavije, mozda i cak zbog promene frizure...

Pametno je odigrao Sterling, ali dosadno.

edit

Last edited:
nije tu da zabavlja, ide na pojas...
Legitimno, sto me nece spreciti da ga tovarim sto je tako dosadan.

Sto se tice ovih ostalih borbi koje su najavljene, zanimljive borbe, dao bih prednost Makhachev-u...

Ovih dana su bivši UFC borci bili u akciji u drugim promocijama.

Toni konačno prekinuo gubitnički niz:

Darren Till nokautirao Rockholda:

A u Dirty Boxing-u 3 je bilo gomila poznatih lica

Par timestampova:

Rozenstruik (05:10:30)
Bryan Battle (04:41:38)
Jessica Rose Clark (04:18:10)
Miloš Janičić (03:43:20) - naše gore list, dobar je bio, pola komentara ispod videa su o njemu 😄
Phil Hawes (03:54:50)
Alex Caceres (01:27:17)

Silva vs St John (02:04:20) - ne znam ovu dvojicu ali je bila luda borba

žao mi što bruce leroy nije ostao u ufc, bilo ga je zabavno gledati. protiv yaira jedna od najzabavnijih borbi...

Axel Sola defeats Rhys McKee - prilicno dobar borac Sola, vidim ga u vrhu

Modestas Bukauskas defeats Paul Craig - bukvalno u zadnjoj sekundi udarac, koji je penzionisao Craiga i bilo je vreme

Benoît Saint Denis defeats Mauricio Ruffy - Ruffy hype train moze da stane, pokazao je veliku slabost u graplingu, sto je BSD lepo demonstrirao

Nassourdine Imavov defeats Caio Borralho - takodje i Borralho hype train moze da stane, Imavov suvise brz i precizan za njega, ostao bez gasa posle trece runde, ali docekao je kraj borbe na nogama, no kod sudija nije bilo dilema.

UFC Pariz juče, loše veče za Fighting Nerdse. Ruffy nije imao odgovor na BSD-ov wrestling i od početka do kraja borbe nije uspeo da uđe u ritam. Nadam se da će mu ovo biti velika lekcija i da će se vratiti još bolji. Borralho isto nije ličio na sebe, imao je samo jednu dobru rundu.

Harry Hardwick vs Kauo Fernandes - holy shit, Kauo ima brutalne leg kick-ove, 11 šuteva i to je bio kraj. Harija su odvezli u kolicima iz oktagona jer nije mogao da ustane od bolova, to se ne viđa često.

Paul Craig otišao u penziju posle još jednog poraza. Ispravna odluka, bilo je zabavno gledati ga do pre 3 godine dok ga Volkan nije provalio da ne treba da se upušta u borbu u parteru sa njim već samo da se izmakne i čeka da ga sudija podigne jer je Craigu boks i generalno standup bio očajan. Posle Volkana svaki protivnik je radio istu stvar a Paul nije unapređivao svoju igru.

Diego Lopes ismasakrirao Jean Silvu, tako da i taj hype train moze da stane.
Ne svidja mi se Silva, ne znam dal je autistican, ali tako se svakako ponasa.
Bezobrazan, pun sebe, omalovazava protivnike, radi neke odvratne stvari u ringu, lize svoju krv, pa maze po faci i oce da se unese protivniku u lice dok to radi.
Ovde je Lopes jednostavno iskoristio svoju visinu, jacinu, reflex i grapling, kako bi napravio prednost, a na kraju ga nokautirao laktom iz okreta.
Silva jeste veoma brz i fenomenalan na nogama, ali nema resenja za grapling, takodje, iako mu je ofanziva fenomenalna i ima neke veoma mastovite i veoma efikasne udarce, kojima je i ovde zamalo nokautirao Lopes-a, mana mu je sto tako krene na sve ili nista i ko muva bez glave, totalno zaboravi na defanzivu i tako ga je i Lopes docekao na lakat iz okreta, shiknula odma krv, iskoristio priliku da ga jos izlema na podu i sudija sva sreca prekinuo borbu, jer je bilo bas gnusno... a debil Silva glumi neko ludilo i buni se kod sudije sto je zaustavio borbu, a ovaj mu prakticno spasio zivot... i onda na kraju lik sa nekontrolisanim egom, udari Lopesa otpozadi posle borbe, dok je ovaj slavio. LJIGA!

Martinez iznenadio Fonta, bas je bio dobar tokom cele borbe.

Gastelum i dalje pobedjuje.

Donchenko ubio laktovima Rodriga

Reese sutnuo Dumasa u muda, ovaj nije mogo vise da ustane ili nije hteo, uglavnom no contest... ne znam dal u tom slucaju borci budu placeni normalno?

Dusko Todorovic pobedio Medinu sub-om pri kraju prve runde, pre toga mu zadao dva jaka udarca u glavu, nije neki protivnik, ali dobro je da se vratio pobedama.

Diego Lopes vs Jean Silva - gubitnički niz Fighting Nerdsa se nastavlja... 😒 Diego bio odličan u prvoj rundi, u drugoj se Silva vratio, delovalo je da je uzdrmao Dijega ali je bio neoprezan i dobio lakat.

Dule konačno do pobede posle 3 duge godine, videlo se koliko mu znači.

iznesen je na nosilima tako da nije fejkovao
ne dobija u tom slučaju niko win bonus, što nije mala suma.
Moguce, ali zar nemaju onu zastitu za muda, do sad nisam video da neko nije mogao da nastavi posle par minuta odmora, cak i ako bude vise puta u toku meca udaren u muda... jedino kad sam vidjao da ne mogu da nastave posle suta u muda ili prsta u oko, jeste kad nisu zeleli... ali sta znam, nisam to iskusio i ne mogu da tvrdim... meni prst u oci deluje bas zajebano, morali bi da uvedu neka pravila za te stvari, da se oduzimaju bodovi, retko kad je slucajno...

imaju štitnik ali on ne može da spreči sve, otprilike da računaš da može da ti spasi funkciju jajca i to je to :D
sve zavisi koliko je direktan udarac i da li se štitnik pomerio, jer on ne može da se potpuno fiksira zbog konstantnog kretanja.

što se tiče eyepokes, već dugo traje debata oko kažnjavanja, ali sudije jednostavno nisu dovoljno stroge po tom pitanju. bilo je par puta instant oduzimanja boda, ali kao da dobiju neku naredbu odozgo da olabave... :D
a imaš i debile poput džo rogana koji su u fazonu da treba da bude legalno 😂

Meni samo nije jasno zašto još nije uvedeno da se hvatanje za žicu odmah kažnjava bodom, to nikada nije slučajno kao ovi drugi prekršaji a često ima drastičan uticaj na borbu.

Back
Top Bottom