Čile ili Kolumbija. Oko 10e je GPUNa kojem (jeftinijem) Store-u i dalje prolaze naše kartice?
Meni gp i dalje raid preko turske jedino sto nista ne mogu da kupim osim pretplateČile ili Kolumbija. Oko 10e je GPU

Kupovina igara radi?Čile ili Kolumbija. Oko 10e je GPU
Aha, sve regularno. Računaj da je Čile malo povoljniji od Kolumbije (u većini slučajeva)Kupovina igara radi?
www.turgame.com
Znaci funkcionise na fazon menjacnice?Ima način da radi Turska, malo komplikovanije ali ništa strašno:
1. Na TurGame sajtu kupite Lire (preporuka da se prvo uzme najmanja od 25 lira da bi bili sigurni da sve prolazi)
-TurGame će tražiti verfikaciju preko SMS-a, na moj broj telefona nije hteo da stigne SMS pa sam uzeo broj telefona nekog od ukućana![]()
Buy Xbox Live Gift Cards - Instant Delivery & Affordable
Purchase your Xbox Live Gift Cards online for instant delivery and affordable prices. Get started with your Netflix membership today!www.turgame.com
2. Zatim se ide na link ispod, ali pre ubacivanja koda se upali VPN (preporuka za Chrome ekstenziju 1ClickVPN) podešen na Tursku, doda se kod koji smo dobili preko Turgame-a i sredstva nam se prebacuju na naš account
https://www. xbox.com/tr-TR/redeem
3. Ulogujete se na konzolu i pri kupovini imate opciju da koristite ta sredstva
Podrazumeva se da su nalog (i adresa) i konzola podešeni na Tursku.
Aminuj ako je tako, da ljudi nešto ne pojebu @djomlaIma način da radi Turska, malo komplikovanije ali ništa strašno:
1. Na TurGame sajtu kupite Lire (preporuka da se prvo uzme najmanja od 25 lira da bi bili sigurni da sve prolazi)
-TurGame će tražiti verfikaciju preko SMS-a, na moj broj telefona nije hteo da stigne SMS pa sam uzeo broj telefona nekog od ukućana![]()
Buy Xbox Live Gift Cards - Instant Delivery & Affordable
Purchase your Xbox Live Gift Cards online for instant delivery and affordable prices. Get started with your Netflix membership today!www.turgame.com
2. Zatim se ide na link ispod, ali pre ubacivanja koda se upali VPN (preporuka za Chrome ekstenziju 1ClickVPN) podešen na Tursku, doda se kod koji smo dobili preko Turgame-a i sredstva nam se prebacuju na naš account
https://www. xbox.com/tr-TR/redeem
3. Ulogujete se na konzolu i pri kupovini imate opciju da koristite ta sredstva
Podrazumeva se da su nalog (i adresa) i konzola podešeni na Tursku.
Aminuj ako je tako, da ljudi nešto ne pojebu @djomla
Meni djeluje kao puno cimanja, pogotovo za skuplje igre. Još ako banka naplaćuje proviziju za svaku 3D autentikaciju, brzo postane neisplativo u odnosu na CL store.
Ne, nikako! Ne čačkaj mečku sem ako ne planiraš ban naloga.Da ne treba mozda preko Web sajta da se kupuju igre?
Ja lično, od kad je krenulo ovo sr@nje sa TR isključivo kupujem igre preko web-a uz VPN. E sad, s obzirom da si probao preko konzole, možda da sačekaš 24-48h pa probaš preko web-a.Uzeh Xbox Live code od 100TRL na Turgame i istog sam redeem-ovao preko https://www.xbox.com/tr-TR/redeem i HolaVPN
Vidjam tih 100TRL na konzoli ali kad pokusam uraditi Checkout pojavjuje se isti error kao sa karticama. "Change Region...."
A sve mi je podeseno na Turska. Konzola, Adresa, Microsoft Account...SVE!
Da ne treba mozda preko Web sajta da se kupuju igre? Ne preko konzoli?
Bolje i tako... Imam previse igara da bi riskirao ban.Ne, nikako! Ne čačkaj mečku sem ako ne planiraš ban naloga.