• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch 2 Donkey Kong Bananza [17.07.2025.]

Igra ce biti extra jedina glupost mi je sto su ubacili ljudskog lika u igru a mogli su komotno didija ili dixi i to sa pevanjem je nekako bezveze...U sustini moglo je bez nje ali ok.
Steta sto nece biti co op kontam da bi bilo pizdarija a svidja mi se sto je nivo unistenja u igri kao u guerila kecu za ps3 :)
Jedino mi grafika nije nesto spektakularno ali jbg to je swic2 :)

Igra ce biti super, ali nisam bas fan dizajna likova. Deluje mi kao da je neko u ubisoft-u hteo da napravi 3d platformer.
1000023909.webp
1000023908.webp

jedina glupost mi je sto su ubacili ljudskog lika u igru a mogli su komotno didija ili dixi
mislim da ima veze sa kanonom price (koliko god to glupo zvucalo) jer ovo nije isti DK kao u DK Country igrama

Naredni Mario movie koji izlazi aprila sledeće godine, bi trebao da bude DK fokusiran,
pa moguće da guraju sličnu/povezanu priču u igri i filmu, svakako deluje da je ovde priča malo kompleksnija/bitnija u odnosu neke druge Nintendo igre.

Ljudski lik je definitivno out of place kad je u pitanju DK igra, sa druge strane mi je Paulina simpa u kombinaciji sa DK.
New Donk City je isto bio out of place za Mario igru, pa je opet sasvim OK ispalo.

Mislim da je Nintendo zadnji koga je briga za kanon priče ako imaju kul gameplay ideje koje žele sprovesti u djelo.
Kako god da se pokuša objasniti zašto je Pauline u ovoj igri dijete, kad u istoj igri postoji Cranky koji ju je u svojoj mladosti oteo kao odraslu ženu, neminovno će se doći do neke kontradikcije/paradoksa. :D
Možda je time travel, možda je ova Pauline kćerka/nećakinja od odrasle Pauline iz New Donk Cityja, možda je u pitanju soft reboot, možda se samo slučajno zove Pauline itd. :D

Nisu hteli da naprave direkt Mario Odyssey 2 a opet hteli su da iskoriste engine joj jednom. Pa kao nek bude Odyssey DK hollow earth prequel sa Paulinom iz kamena. 🤣

Meni je mnogo drago što najzad imamo još jedan Nintendo 3D platformer koji nije Mario.

DK TotT

Nintendo je updejtovao case za igru, prvim prikazivanje igre nisu hteli da spojluju side lika toliko rano

Updejtovan
images

Inicijalni
81tUpng1OBL._SY500_.jpg

Rizikujem raspece ali mene ovaj dizajn fizicki umara, kao sto me Wonder umarao. Odigrao, presao ali jednostavno mi nije kliknulo, sad cini mi se i znam zasto.
Dizajn je ok ali otpanjen bloom i saturation na 11 je previše

U jučer objavljenim previewsima igre je i službeno potvrđeno da ju radi EPD Tokyo—isti studio koji je radio Odyssey.
Ostaju špekulacije je li cijeli Odyssey tim radio na Bananzi ili su se podijelili na dva tima, gdje drugi tim u paraleli radi i na idućem 3D Mario naslovu.

Back
Top Bottom