• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch 2 Donkey Kong Bananza [17.07.2025.]

1752591052786.webp
1752591061060.webp

Igra sutra izlazi, danas izašle recenzije

Jbte koliko dithering-a, kao da je Switch 1 naslov...

Mtc 90 ovo je bas bas prevazislo moja ocekivanja, a izgleda da je i najbolje ocenjena Donkey Kong igra. Svaka im cast kako uvek nadmase sebe i iznova izbacuju remek dela.

IMG-0953.gif

Evo jedna rečenica jer je @Yuka Sakazaki tražio (šalim se).

Znači, pre svega, NE, nije @Oblakoder uticao na ovu ocenu.😁 Mi jesmo drugari ali zna on da ja volim da ujedam Nintendo kad mi nešto ne odgovara.

E sad, zašto 10. Osim što je kvalitetna igra, Bananza ima izuzetno unikatan gameplay loop - kopanje. Znači, umesto da skačemo i padamo, ovde kopamo, i to majmunskim šakama. I to je glavni fokus, kopaš na dole, tražiš blago, i tako napreduješ.

Ja inače obožavam collect-a-thon 3d platforme i baš kad mislim da sam sve video, evo ga DK da me uči kako je zabavno da kopam nadole.

Bananza power-upovi su zabavni, i svaki ima svoju svrhu, čak i posebnu pesmu.

Glavna priča ima nekih 20 sati i onda imate još i post game od isto toliko, kao u Mario Odyssey.

Ne stvarno ljudi, majmun je pokidao.

Cak i da je trazio, ispravno je sto je trazeno. Forum nije oglasna tabla samo prepuna linkova, forum je zastarela forma diskusije koju smo svi ovde odabrali da bismo razmenjivali i citali misljenja o cemu god, a najvise o igrama. Vece sanse da neko odigra igru za koju nikada nije cuo je ako procita necije utiske na forumu nego da preleti preko linka bez ikakvog konteksta (moj licni primer je Pony Island, Undertale, Lisa...).

Moj stav ne vazi samo za ovu temu i za igre. Moj stav je da svaki link, ako postoji ikakvo licno misljenje o deljenoj temi, bude ispracen sa vazim "zivim" recima jer je to ono sto forum cini - forumom.

ali u tome je fora, nije greška, nego trend koji se odvija već mesecima :D
složio bih se sa kolegom timemasterom i dodao da je kontraproduktivno kada se ostavi samo link i "pogledajte ovde" generična rečenica, i da retko ko na taj način zaista klikne.

nije mi namera da rušim sneška, sve što radite je sa dobrom namerom, ali hajde da poboljšamo gde god možemo :)
ovaj komentar koji je ostavio grinch u poslednjem postu je baš proper propratni materijal.

Back
Top Bottom