• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Death Stranding 2

Ako ima tema za prvi deo molim vas prebacite. Ako je ovo već neko stavljao, izvinite. Ali ljudi, šta je ovo? Čitajući i gledajući druge klipove mislio sam da nikada neću poželeti da ovo igram, ali sada želim 🙂

Mislio sam da sam do sada sve video... kad ono 🤯. Sve ostalo sam već video ili probao ali nisam imao pojma da granate mogu da se nakrcaju u paket i detoniraju kad si blizu BT-a. Glitch neki?

Mislim da su ovo dodali u Director's Cut verziji igre, da taj exoskelet pre nije postojao u igri.

Da da, ubacivali su svašta, čak su menjali izgled planina i nagib i sve to. Valjda imali telemetriju svih igrača pa su praktično fine-tuneovali igru u DC-u.

Kontam da nisu mogli oni sami da pokriju celu mapu pa su iskoristili igrače da sve to urade za DC

Mislim da su ovo dodali u Director's Cut verziji igre, da taj exoskelet pre nije postojao u igri.
Ovo je koliko mogu da vidim speed skeleton i stabilizator. Ako se dobro sećam, obe stvari su postojele u originalu. U DC su samo dodali srebrne i zlazne verzije skeletona što je samo kozmetika.

Ostale stvari, Jump Ramp, Catapult, Drop Kick, crveni "Yaiba Kusanagi" Type Trike ... su dodati u DC.

Stabilizer je bila nagrada u planinama kod Lockne, a tamo je i Stabilizer v2 Jet Pack [DC].

Mislim da je stabilizator v3 DC eksluziva. Stabilizator v1 i v2 postoje u originalu. Stabilizator v3 je samo manja verzija v2, manje mesta zauzima na rancu, koliko se sećam.

Speed skeleton se dobije od Junk Dealer-a.

Šteta što dosta ljudi ne juri max connection level sa prepper-ima. Mnogo dobra oprema može da se dobije kad juriš 5 zvezdica :)

Prvi deo sam igrao nekih 2 sata i batalio jer mi je dosadno bilo. Ako u ovom delu bude vise akcije, a deluje da ce biti, odigrao bih, odlicno mi deluje akcija i napucavanje. Kao da je dodao malo Metal Geara u ovo

Samo dva sata? Prva ozbiljnija borba i akcija se dešava tek posle 10-ak sati, kada nabaviš oružje. Prvog boss-a možeš da sretneš već posle par sati ako te uhvate BT-ovi ali nemaš čime da se suprotstaviš. Kad nabaviš oružje, onda se sve menja. Kladim se da u DS2 neće biti ništa drugačije jer poenta igre nikada nije bila napucavanje. Za to su služile one "Nightmare" sekvence. Ako si pogledao ovu DS2 prezentaciju, sekvenca u kojoj se Sam bori sa Niel-om je primer "Nightmare of War" sekvence. U DS1 ih ima tri.

Iz tog ugla, DS2 će možda imati više akcije ali ne verujem da će napucavanja biti već u prvih par sati. Nije ovo Doom da startuješ sa oružjem i napucavaš se već u prvoj sekundi :LOL:

Last edited:
Onog momenta kada sam otkljucao granate i Bola gun, tada je krenulo pravo przenje :D Sada redovno napadam MULE kampove i maznjavam im resurse, previse je zabavno :ROFLMAO:

I bukvalno imaš milion taktika za izbor kako da se obračunaš sa MULAma. Od šunjanja i čistog stealth eliminisanja i krađe, preko uletanja kamionom kupljenja opreme i bežanja, taktičkog eliminisanja vatrenim oružjem i granatama pa sve do egzibicionizma sa pesničenjem, udaranjem koferima :), martial art sa konopcem i zaleta sa drop kick-om.

Samo dva sata? Prva ozbiljnija borba i akcija se dešava tek posle 10-ak sati, kada nabaviš oružje. Prvog boss-a možeš da sretneš već posle par sati ako te uhvate BT-ovi ali nemaš čime da se suprotstaviš. Kad nabaviš oružje, onda se sve menja. Kladim se da u DS2 neće biti ništa drugačije jer poenta igre nikada nije bila napucavanje. Za to su služile one "Nightmare" sekvence. Ako si pogledao ovu DS2 prezentaciju, sekvenca u kojoj se Sam bori sa Niel-om je primer "Nightmare of War" sekvence. U DS1 ih ima tri.

Iz tog ugla, DS2 će možda imati više akcije ali ne verujem da će napucavanja biti već u prvih par sati. Nije ovo Doom da startuješ sa oružjem i napucavaš se već u prvoj sekundi :LOL:
ja mislim da će biti isti ratio dostava:rokanje, samo će napucavanje biti produbljenije + dodatne gospodinove zajebavancije.

U 30h preview-ovima su novinari rekli da sada DS2 zna da posalje Sam-a da direktno ocisti enemy encampment-e ili da odradi nesto na njihovoj lokaciji. Toga nije bilo u kecu.

Samo dva sata? Prva ozbiljnija borba i akcija se dešava tek posle 10-ak sati, kada nabaviš oružje
Pa sta hoces da kazes, da treba da igra 10 sati na silu, kako bi igra konacno krenula?
Retko ko ima tog strpljenja, dvojka ako ne bude mnogo bolja po tom pitanju, crno joj se pise, kao i kecu.

Back
Top Bottom