Pa ne znam sta ti je tu smesno, ali ono sto znam jeste da si troler i hejter i prilicno ogranicen, te ce moja diskusija sa tobom prestati ovde.Ne moze da se prenese recima, uvek me nasmeje ta konstatacija, hahahaha
Po cemu? Ne sporim da ste videli nesto u igri, ali me sad vec zanima da vidim sta.Meni je Inside bolji bio od Limba. Braid bolji od obje.
Sta ti bi pa mi ovaj put nisi rekao da treba da nadjem devojku?Pa ne znam sta ti je tu smesno, ali ono sto znam jeste da si troler i hejter i prilicno ogranicen, te ce moja diskusija sa tobom prestati ovde.
Braid ima kompleksniju pricu od Limba i Inside-a, dok su Limbo i Inside linearni side scrolleri. Braid je prepun zagonetki i sadrzaja cak i kada se zavrsi glavna prica. Ima jako lep soundtrack i grafiku kao da je sve bojeno vodenim bojama rucno,, Limbo i Inside vuku vise na sumornu stranu sa paletom od nekoliko boja. Limbo i Inside sam odigrao jednom i dobro se secam price, ali nisam imao potrebu da igram opet, a Braid sam odigrao jos nekoliko puta nakon release-a. Moja 2 centa zasto mi je Braid bolji od Limbo i Inside.Po cemu?
Hvala na lepom postu. Mislio sam vise na Limbo i Inside, da li bi mogao da mi uporedis ta dva? Meni je Limbo bolji prvenstveno zato sto mi deluje da je izvodjenje bolje, ispoliranije, da je tim imao "uzi fokus", kako mehanicki, tako i tematski i posto mi deluje da je Limbo vise nedorecen. U odsustvu konkretne narative vise masta igra ulogu pa mi zato prica deluje kao bolje iskustvo.Braid ima kompleksniju pricu od Limba i Inside-a, dok su Limbo i Inside linearni side scrolleri. Braid je prepun zagonetki i sadrzaja cak i kada se zavrsi glavna prica. Ima jako lep soundtrack i grafiku kao da je sve bojeno vodenim bojama rucno,, Limbo i Inside vuku vise na sumornu stranu sa paletom od nekoliko boja. Limbo i Inside sam odigrao jednom i dobro se secam price, ali nisam imao potrebu da igram opet, a Braid sam odigrao jos nekoliko puta nakon release-a. Moja 2 centa zasto mi je Braid bolji od Limbo i Inside.
A to svakakoSta ti bi pa mi ovaj put nisi rekao da treba da nadjem devojku?![]()
Gotovo su identične igre kad je (sami) kraj u pitanju.posto mi deluje da je Limbo vise nedorecen
Slazem se skroz da se Braid jako razlikuje od druge dve.A to svakako
Meni se Inside nije toliko svideo, više kao loša kopija Limba, samo mi se kraj baš svideo, to mi je high point...
Braid šta znam, meni su te igre prilično različite, nisu mi uopšte za poređenje![]()
Izvini, podseti me na koji to nacin.Gotovo su identične igre kad je (sami) kraj u pitanju.
Obozhavao sam theme hospital, ali 2 point hospital nisam igrao dugo. Mozda sam igrao u pogresnom raspolozenju, ne znam, ali dacu joj sansu ponovo kad dodje na Epic.Probao sam to da igram, nekako mi nije legla, nisam mogao da definisem tacno sta mi se nije svidjaloAl kad je dzaba dodace se u backlog
2 points hospital je sledece, to sam definitivno nameravao da overim, igrao se theme hospital ko lud pre sto godina.
Nema potrebe, imaju 100M igraca koji kupuju igre redovno.Nije mi jasno sto steam ne promovise te besplatne igre