• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Opa, mislim da je ovo prvi put da daju totalno novu igru, pa uz to ovu koja je imala potencijal

Jel ova Tiny Tina neka ekspanzija? Valja li čemu?

Koliko znam to je "fantasy" spinoff, zabavno je al kratko. Overi sam kad je vec free :D Vidim na steam-u je trenutno review-u bomb-uju zbog neke promene u EULA lol Internet gotta love it :D

• Like
Reactions: Ace
Braid je za koplje ispred Limba. Limbo je toliko prost da je dosadan ako nisi goticarka iz osmog razreda osnovne skole. On je opet za koplje ispred Inside-a za koji ne znam ko moze da smatra zanimljivim.

Limbo je dokazan hit, nema tu šta da se polemiše, vrhunska atmosfera, grafika i iskustvo.
Braid mi se manje svideo, ne sećam se ni da li sam ga završio, svako ima svoj ukus.

Limbo je dokazan hit, nema tu šta da se polemiše, vrhunska atmosfera, grafika i iskustvo.
Braid mi se manje svideo, ne sećam se ni da li sam ga završio, svako ima svoj ukus.
Pitam zato sto sam igru jos na ps3 pokrenuo cini mi se 2013 i smorio se posle 20 min ozda malo jace...Neki pauk je bio u pitanju ako se dobro secam,braid mi je zato igretina(sobzirom da je ndie) za ovo a ajde dacu joj sansu sobzirom da je dokazan hit samo ne znam u koji folder da je stavim dal gold silver ili bakarni...

Ako ti se nije svidelo prvih 20 min, onda tesko da ce ti se igra svideti, jer je cela takva, slow paced, vise je u iskustvu, nema tu sta puno da se radi, vec da se dozivi, vise kao interaktivni filmic, mada ima i vrlo dobro resenih zagonetki.

Tako da ako volis dinamicke igre, gde stalno nesto radis i pritiskas, onda igra nije za tebe, a zvuci po tvom iskustvu da je to slucaj, cim si se smorio posle 20 min, mislim da bi trebao da batalis.

Krejzi i njegovi dozivljaji. Kao i za Rammstein koncert, pita te covek sta ti se svidelo, ti kazes "mora to da se dozivi" xD

Vrhunska grafika i Limbo, hahahahahahhaha

Krejzi i njegovi dozivljaji. Kao i za Rammstein koncert, pita te covek sta ti se svidelo, ti kazes "mora to da se dozivi" xD
Pa mora, te stvari ne mogu da se stave u reci, vec moras da odes i da dozivis, jer to je nesto sto mozes da dozivis samo na licu mesta, ne moze da se prenese recima, kao sto ne mozes ni da znas kakav je VR, dok ga ne stavis na glavu...

Vrhunska grafika i Limbo, hahahahahahhaha
Da, i vrhunska grafika jer je igra prelepa i dan danas i u to vreme je bila ubedljivo najlepša indy igra.

E sad ako je vrhunska grafika izraz samo za broj piksela, tehničku detaljnost tekstura, za grafičke kartice zahtevne efekte, koliko je % u 4k opterećena grafička kartica... onda ću džaba i sa tobom nadalje da se dopisujem pa ću i o ovome ovde stati 🙂

Što se tiče poređenja Braid-a i Limba, obe igre su legendarne, svaka na svoj način. A Inside je takođe remek delo koje jede većinu takozvanih AAA igara izašlih poslednjih 20 godina za doručak.

Da, i vrhunska grafika jer je igra prelepa i dan danas i u to vreme je bila ubedljivo najlepša indy igra.

E sad ako je vrhunska grafika izraz samo za broj piksela, tehničku detaljnost tekstura, za grafičke kartice zahtevne efekte, koliko je % u 4k opterećena grafička kartica... onda ću džaba i sa tobom nadalje da se dopisujem pa ću i o ovome ovde stati 🙂

Što se tiče poređenja Braid-a i Limba, obe igre su legendarne, svaka na svoj način. A Inside je takođe remek delo koje jede većinu takozvanih AAA igara izašlih poslednjih 20 godina za doručak.
U odnosu na sta prelepa, na flash i NES igre? Ti bolje nemoj da izguglas kako izgleda Sonic the Hedgehog 3, imas prosto da slogiras od lepote i kolicine boja.

Jasno mi je da neko moze da smatra da Limbo ima adute vredne pohvale, ali bukvalno ne znam sta vidis u Inside-u, a kamoli cime ta igra zasluzuje da bude nazvana remek delom. Evo, slobodno, u par reci podeli sta mislis da je toliko dobro na igri, @nelex i ja kad smo je svojevremeno igrali i presli na launchu nismo mogli nijednu lepu rec za nju da kazemo.

Pa mora, te stvari ne mogu da se stave u reci, vec moras da odes i da dozivis, jer to je nesto sto mozes da dozivis samo na licu mesta, ne moze da se prenese recima, kao sto ne mozes ni da znas kakav je VR, dok ga ne stavis na glavu...
Ne moze da se prenese recima, uvek me nasmeje ta konstatacija, hahahaha

Back
Top Bottom