po cemu je to remek delo?Ko nije igrao remek delo koje se zove Limbo, eto vam sada prilike.
Meni je bila kul, dovoljno drugačije da bude standaloneJel ova Tiny Tina neka ekspanzija? Valja li čemu?
Po tome što jeste. Džaba bih ja sada tebi pisao roman, ti si u svojoj glavi rešio šta misliš. Jedino što mogu da ti kažem, stavi dobre slušalice na uši i odigraj fenomenalnu igru ako nisi.po cemu je to remek delo?
po cemu je to remek delo?
Pitam zato sto sam igru jos na ps3 pokrenuo cini mi se 2013 i smorio se posle 20 min ozda malo jace...Neki pauk je bio u pitanju ako se dobro secam,braid mi je zato igretina(sobzirom da je ndie) za ovo a ajde dacu joj sansu sobzirom da je dokazan hit samo ne znam u koji folder da je stavim dal gold silver ili bakarni...Limbo je dokazan hit, nema tu šta da se polemiše, vrhunska atmosfera, grafika i iskustvo.
Braid mi se manje svideo, ne sećam se ni da li sam ga završio, svako ima svoj ukus.
Vrhunska grafika i Limbo, hahahahahahhahaLimbo je dokazan hit, nema tu šta da se polemiše, vrhunska atmosfera, grafika i iskustvo.
Braid mi se manje svideo, ne sećam se ni da li sam ga završio, svako ima svoj ukus.
Pa mora, te stvari ne mogu da se stave u reci, vec moras da odes i da dozivis, jer to je nesto sto mozes da dozivis samo na licu mesta, ne moze da se prenese recima, kao sto ne mozes ni da znas kakav je VR, dok ga ne stavis na glavu...Krejzi i njegovi dozivljaji. Kao i za Rammstein koncert, pita te covek sta ti se svidelo, ti kazes "mora to da se dozivi" xD
Da, i vrhunska grafika jer je igra prelepa i dan danas i u to vreme je bila ubedljivo najlepša indy igra.Vrhunska grafika i Limbo, hahahahahahhaha
U odnosu na sta prelepa, na flash i NES igre? Ti bolje nemoj da izguglas kako izgleda Sonic the Hedgehog 3, imas prosto da slogiras od lepote i kolicine boja.Da, i vrhunska grafika jer je igra prelepa i dan danas i u to vreme je bila ubedljivo najlepša indy igra.
E sad ako je vrhunska grafika izraz samo za broj piksela, tehničku detaljnost tekstura, za grafičke kartice zahtevne efekte, koliko je % u 4k opterećena grafička kartica... onda ću džaba i sa tobom nadalje da se dopisujem pa ću i o ovome ovde stati
Što se tiče poređenja Braid-a i Limba, obe igre su legendarne, svaka na svoj način. A Inside je takođe remek delo koje jede većinu takozvanih AAA igara izašlih poslednjih 20 godina za doručak.
Ne moze da se prenese recima, uvek me nasmeje ta konstatacija, hahahahaPa mora, te stvari ne mogu da se stave u reci, vec moras da odes i da dozivis, jer to je nesto sto mozes da dozivis samo na licu mesta, ne moze da se prenese recima, kao sto ne mozes ni da znas kakav je VR, dok ga ne stavis na glavu...