• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

@Yonai navratio do mene na partiju šaha. Igrali smo i WiiU i naučio me šta je to Matcha🍵
Moram da kažem da je sve bilo divno, ali highlight svega je bila naša krznena navijačica Dina koja se vidi u prvom planu ❤️

Sve je bilo super, moj prvi kontakt sa nečim što je Nintendo i što nije starije od 20 godina 😀 (duga je to priča)

I moje prvo igranje šaha uživo protiv žive osobe u zadnjih ne-znam-ni-ja-koliko-godina 😊 šta da radim kada uživo niko od mojih prijatelja ne igra šah 🥺

Sada se i to promenilo 🌞

Koja je fora sada kada hoces nesto da uzmes sto ima otkupninu preko Post express-a ? Znam da nema vise kesa nego sve mora preko racuna, ali kako to ide, kada mi jave da je paket stigao na postu odem i platim liku u posti na racun pa mi onda daju paket ili ?

Koja je fora sada kada hoces nesto da uzmes sto ima otkupninu preko Post express-a ? Znam da nema vise kesa nego sve mora preko racuna, ali kako to ide, kada mi jave da je paket stigao na postu odem i platim liku u posti na racun pa mi onda daju paket ili ?
Mislim da je fazon da ti platiš poštaru u kešu kao i do sada ali da lik koji ti šalje mora da ima račun na koji će onda pošta da mu uplati taj iznos, odnosno da pošiljalac ne može više da dobije keš na ruke nego samo na račun. Neka me neko ispravi ako grešim.

Aha onda za mene koji prima paket i nije neka promena, cool, hvala. Koliko se secam tako je city express radio jos pre sto godina kada sam snjima slao samo su mi na racun hteli uplacivati no kes moneyz :D

Back
Top Bottom