Evo^ Link.
Jeste, dozvoljeno je dok god nisu affiliate linkove.Ne znam samo dal je dozvoljeno kaÄenje linkova?
Evo
I just found this on AliExpress:
RSD20,015.63 | HONGTOP Android Smart Mini Projector 300ANSI Lumen Portable Projector 4K with WIFI Bluetooth 1080P Home Movie Theater Beamer
![]()
HONGTOP Android Smart Mini Projector 300ANSI Lumen Portable Projector 4K with WIFI Bluetooth 1080P Home Movie Theater Beamer - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Vidi ja sam uzeo sa Alija taj projektor i mogu kao out i 720 i 1080 signal da podržim...Pogledao sam specifikacije. Aliexpress ima mnogo lažnjaka a ovaj je makar bio dobar da se oda
View attachment 17602
Nisam mislio kao reprodukcija sadržaja to mi je jasno, mislim da je zbog signala bitno jer i ja na jedno proÅ”lom nisam mogao da stavim 1080p samo 720p dok ovde može da se poveže sa hdmi laptop ps5 Å”tagod u 1080p bar piÅ”e da je tako u 60 HZKapiram. Ja sam kao poklone dao dva 720p projektora koji bez problema reprodukuju 4K materijal i bili su 30ak eur na pretprodaji. Samo rade downscaling, U ona sluÄaja deca su se oduÅ”evila ali slika jeste 1280x720. Iskreno bude dovoljno mutnjikovao da ne možeÅ” da vidiÅ” rezoluciju![]()
Nisam mislio kao reprodukcija sadržaja to mi je jasno, mislim da je zbog signala bitno jer i ja na jedno proŔlom nisam mogao da stavim 1080p samo 720p dok ovde može da se poveže sa hdmi laptop ps5 Ŕtagod u 1080p bar piŔe da je tako u 60 HZ
MoguÄe da nije 1080p ali nisam primetio da je mutnjikava slika osim kada se jako udalji projektor od zida ili platna bez obzira na fokus, onda bude mutnije to jeste taÄno![]()
Id u ku..c nemoj da sam dzaba napusavao kinezaZa mutnjikavu sliku govorio sam za one projektore od 30e.