• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2025)

Anora - Solidan film ali ništa specijalno, ne znam što toliki Hype prati film

Majkini guzovi i bruklinski akcenat. 👌

anora.gif

The plot is good indeed. Al jos nisam pogledao, nekako me ne privlaci. Imam ogroman backlog filmova u zadnje vreme se sve teze nateram da pogledam neki, posto mi vecina ispadnu meh na kraju, plus 2+ sata svaki ffs...

Pogledao sinoć The Gorge. Čudna mešavina žanrova i suludog zapleta ali opet nekako funkcioniše i drži pažnju. Dizajn čudovišta i okruženja mi se baš svideo i kako je krenula druga polovina filma sve vreme sam razmišljao kako je od toga mogla da se napravi dobra co-op igra u Resident Evil stilu.

Pogledao sinoć The Gorge. Čudna mešavina žanrova i suludog zapleta ali opet nekako funkcioniše i drži pažnju. Dizajn čudovišta i okruženja mi se baš svideo i kako je krenula druga polovina filma sve vreme sam razmišljao kako je od toga mogla da se napravi dobra co-op igra u Resident Evil stilu.

Po meni zapravo ovo jeste scenario jedne Resident Evil igre, apsolutno sve mogu da zamislim sa likovima i settingom iz RE. Naravno prvih 30 40min i hemija izmedju glavnih likova je nesto cega nema u igrama, ali sve ostalo je kao Resident Evil. Upravo zbog toga, druga polovina filma uopste mi nije legla - previse je mlako i neuverljivo sve to, mnogo bolje lezi takva vrsta zapleta nekoj survival horor igri. Misljenja sam da su morali da promene i prilagode akcione delove i ucine ih dramaticnijim i uverljivijim za veliko platno.

Nije totalno gubljenje vremena, jer tu je Anja <3, ali moralo je ovo bolje da ispadne.

The electric state OK filmic, vidim da je popio gomilu hejta od kritike, al meni je bio gledljiv opustajuc film za ono watch and forget. Millie i Chris su def najgori deo filma :D Ostatak ekipe je mnogo bolji, pogotovo sami roboti, Penny je sabila, a i Herman je dobar ma generalno cela robot ekipa kao sto rekoh. Vizuelno odlicno izgleda nisu dzabe bacili pare :D Nije nista posebno, al sigurno nije niti ce biti najgori film ove godine kao sto ga krste.

Millie mi je postala ultra antipatična i mnogo me iritira kada mi izađu njeni klipovi (kada mi instagram ili youtube izbaci preko algoritma) - jer sve šta radi nekako deluje veštački. Šta ja znam, možda mi jednostavno ne leži ta njena pojava ili možda moja podsvest ne može da isprocesira činjenicu kako brzo prolazi vreme i koliko se ona promenila i porasla (u odnosu na prvih nekoliko sezona Stranger Things). Ne znam ni da li ima ona nešto vredno sem Stranger Things? Onaj Šerlok Holms spinof je blagi užas. Electric State možda pogledam nekad, čisto ako bude popularan, pa da se isprati. Nadam se samo da neće uništiti poslednju sezonu Stranger Things.

Poor Things - Odličan film, aj što bolesno dobro izgleda nego je i zabavan sve vreme i prilično originalan.

Kinds of Kindness - I ovaj film mi je super legao, dosta bolje od onoga što sam očekivao. Meni je dobra fora kada tako film ima neka svoja apsurdna pravila.

Black Bag (2025) Novi Soderbergh - ultra stilizovan, sa jako dobrim osvetljenjem i pre svega probranom ekipom glumaca i glumica. Koji su na zavidnom nivou kada se uzme u obzir scenaristički sočni materijal. Sve vreme vas vozi ko je šta, tu i kome uradio i šta će im učiniti. Dosta špijunskog žargona, i posle duže vremena Fasbender i Blančet plene na velikom platnu. Ako želite da pogledate špijunski film za odrasle, nećete naći ništa bolje. Plus jedna od najbolje izrežiranih scena koja se dešava tokom večere.

P.S. Iskustvo u bioskopu neprocenjivo, ali brat koji je reagovao na živu ribu i naglas odrapio FUJ!

Pamtiće se večno.

8/10

vO8uI9z.png

Pogledao sam Mickey 17 - nije mi bas neki utisak ostavio, prosto nikako nije uspevao da mi klikne, nesto je delovalo off. Ima puno likova i ne stigne da se pozabavi sa svima koliko je potrebno. Osecaj je kao da je hteo mnogo toga, sto zna malo i da gusi, a vremena prosto nema. Jednostavno me nije uvukao, uhvatio sam sebe kako mi povremeno lutaju misli od filma. Ni humor bas ne uspeva toliko.
Naravno, daleko od toga da je los film, ima dobrih momenata, glumci su dobri, svidela mi se i muzika. Sve skupa je na kraju ipak ostavilo slabiji utisak.

Okej je, ali ocekivao sam vise od Bonga, pa je time mozda malo jace razocaranje. Mozda cu ga pogledati ponovo posle nekog vremena.

Za ljubitelje ocena - 6/10

p.s. film izlazi 25. na net.

Last edited:
UPDATE: Warner Bros has pushed back the digital streaming release date of Mickey 17, with a launch speculated to be on April 8th, 2025

Back
Top Bottom