• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Jedino sto mi je glupo u ovoj igri (i to bas glupo) je ovaj blok sto su bacili, dal je space na PC-u ili koje dugme, nebitno, ali jako je nerealno, napadne te neko cudoviste, zombi, i kad bi tako postavio ruke, realno bi bilo da ti zombi zarije zube u ruke, a ovde se samo odbije od tebe, ne dobijes nikakvu stetu, em previse olaksava igru, em je nerealno... em se niko ne bi tako branio od zombija, obzirom da je beskorisno, za takve situacije je morala ici kazna za igraca i game over ili da ti skine skoro ceo health...

Pa igraj No Damage, em je realno em ces se osecati kao pravi hardkor gejmer.

igra gde imamo zombije, vampire i vukodlake, gde glavni lik je hodajuća slagalica mi pričamo o realnosti. igraj i uživaj

Igram Selo, minding my own business, jebem sestre, pucam cakve, skupljam maske, i nestane mi struja.

Jedno sat vremena od poslednjeg sejva.

Jebem ti mater koji sad problem, je l nas bombarduju? Je l poukljucivali svi TA peci jer pala temp na 10 stepeni?

A krenuo sam da sacuvam kod debelog, jebem ti zivot.

Sestrice su underwhelming btw.

Ako igram selo ne treba mi atmosfera bez struje ko da sam u selu ffs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jbg. RE je uvek forsirao manuelno snimanje u sobama u kojima se igrac oseca bezbedno.

Najbolje je u sobi sa Lady Dimitrescu, onda ti i ne treba save :D

Fun fact - nekoliko glumaca iz proslogodisnjeg RE3 Remake su dali glasove i ovde:

Jill = Daniela Dimitrescu i Elena
Carlos = Chris Redfield
Nikolai = Heisenberg

Okej, "druga kuća" je možda najhoror deo u proteklih nemam pojma koliko RE igara

Tako me jebeno podsećalo na P.T.

Kada stignete, ono skontaćete, za sada mi je najbolji deo igre bukvalno, što se tog horor elemenata tiče.

Pišem utiske kada se probudim :D

residentevilvillagehzkb9.png

Last edited:
Back
Top Bottom