• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Steam Family Sharing

Meni bi u stvari i odgovaralo vise da imam poseban account za ovakve stvari, jer ne zelim glavni nalog da ugrozim na neki nacin.
Malo bi doduse bilo nezgodno sto bi svako ko ne bude hteo da kupi neku buducu igru automatski dobijao sve sto se kupi na tom nalogu.

Mozes onda jedan nalog = jedna igra

Mozak mi se vezao u čvor od svih tih opcija. 😄 A ovi na KP što prodaju offline Steam naloge i/ili onaj SpaceNET gameshop sajt, da li uzeti preko njih nalog sa igrom? Evo ovo mi je odgovorio jedan od prodavaca sa KP.

Attachments

• IMG_1770.jpeg
    IMG_1770.jpeg
    84.8 KB · Views: 20
Ovo je ono šta Revan priča, znači ne smeš da se loguješ na drugi nalog i tako to.

Mozak mi se vezao u čvor od svih tih opcija. 😄 A ovi na KP što prodaju offline Steam naloge i/ili onaj SpaceNET gameshop sajt, da li uzeti preko njih nalog sa igrom? Evo ovo mi je odgovorio jedan od prodavaca sa KP.
Meni i dalje nije ništa jasno

Bukvalno nula cimanja - sve jednostavno za iole prosecnog pisijaša.
Mene najvise zanima, kad 6 ljudi uzme istu igru, dal oni tu igru mogu da igraju kad pozele, ili samo jedan igrac moze da je igra u odredjeno vreme, pa bude tipa: ti igras od 10 do 12, drugi koji je platio igra od 12 do 14, treci igra od 14 do 16h, itd 😅

Ok, posto se vrtimo u krug da probamo ovako.

Steam nalog sa igrom je na Kinguinu 34e. Ako bi neko hteo da napravi novi Steam nalog i da ucestvuje u deljenju igre, neka se javi (novi nalog jer necu da uzimam user/pass necijeg glavnog naloga, niti da budem odgovoran ako se nesto desi sa deljenim nalozima).
Smatrajte da placate za iznajmljivanje igre koju necete igrati na vasem glavnom nalogu. Ako nas bude recimo trojica, to znaci da cete preci igru za malo vise od 10e.
Ukoliko deljenje ne bude funkcionisalo, odigracu igru i za nedelju dana je prodati nekome za 25e (ako bude zainteresovanih).

Last edited:
Back
Top Bottom