• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Death Stranding

Krenuo da igram ovo, 10ak sati i još ne klikće. Gejmplej užas, priča zanimljiva sa primesom japanskog proseravanja.
Kako možeš da igraš čak 10 sati igru koja ti se ne sviđa, da mi je samo znati...

Kad je Krejzi mogao Dead Island 2, moci ces i ti Death Stranding

🐱

Kojima se zahvalio svima povodom PETE GODISNJICE od izlaska Death Stranding-a u prodaju.

DS1 je do sada igralo 19 miliona igraca [bila je i ponudjena for free u raznim promocijama], a juce je igra iznenada stigla i na Xbox Series X/S i Windows Store [uz 50% launch popust].

Odradek efekat skeniranja je jedna od stvari koja me je u prvi mah oduvala kada sam krenuo da igram DS. Bilo mi je uvek neverovatno da su uopšte uspeli da naprave tako nešto a pogotovo da radi tako glatko. Iz ugla laika, zanimalo me je uvek kako je to izvedeno ispod haube. Juče mi je iskočio ovaj video gde lik pokušava da rekreira efekat... i wooooow... sad imam još veći respect

Analizirajući ponašanje efekta u igri, postaje jasno koliko je u ovu, relativno malu i usputnu stvar, uloženo toliko mnogo truda i pažnje.

P.S. Šteta, video ne može da se embeduje 😒

KojiPro su uvek bili majstori, jos od MGS1 su krenuli da u igre ubacuju efekte koji su retko vidjeni u drugim igrama.

postaje jasno koliko je u ovu, relativno malu i usputnu stvar, uloženo toliko mnogo truda i pažnje.
kao i za sve drugo, gospodin u svaki detalj uloži 100% pažnje.

Gospodin zna sta hoce, sto je kljucna stvar koja im je omogucila da naprave Death Stranding tako brzo. I dalje mi je ludo da su oko pocetka razvoja igre uradili in-game cinematic kojeg bukvalno nisu taknuli sve do premijere igre 2 godine kasnije.

Koliko razvoju igre pomaze sto imaju Kojimu koji se pita o svemu, zna sta hoce, drzi sub-100 dev tim u svojoj saci, i na svako pitanje daje odmah odgovor. No wasted time. Naravno da takav stil rada ne garantuje uspeh, ali eto, sa DS-om Kojima nije omasio.

KojiPro su uvek bili majstori, jos od MGS1 su krenuli da u igre ubacuju efekte koji su retko vidjeni u drugim igrama.
Ja sam na žalost propustio svu tu istoriju. DS mi je jedina stvar koju sam (za sada) odigrao.

Podstaknut klipom koji sam okačio u temi za drugi deo odigrao sam sat vremena igre, stigao do eksplozije. Jeste da do sada osim otkačenih filmova i silaska sa planine sa velikim rancem nisam video mnogo od igre (i znam da su šetnje sa rancem po planinama zapravo igra), ali igra mi se dalje ovo, vuče me otkačena atmosfera i priča.

E sad pitanje, igram verziju koju sam besplatno dobio na Epic-u, koliko znam to je vanila, nije "Director's Cut", odnosno Player's Cut kako smo ustanovili da zapravo jeste, da li za full iskustvo treba ta DC verzija, da čekam popust i kupim na Steamu ili da nastavim?

Ja da sam na tvom mestu, ja bih nastavio, prvih par sati igre su super, a odmah potom krece tesko smaranje, pa bolje jos malo prostudiraj da vidis dal zaista zelis da das pare za nju...

Posle dugackog narativnog uvoda krece gomila gameplay-a, tu ces jasno videti da li ti se svidja centralni gameplay igre. Mnogima je OK, ali neke iritira jer igra nije standardni action-fest. Fokus je bacen na traversal preko terena, pomaganje svima kojih sretnes, i crafting infrastrukture [uz mogucnost koriscenja objekata koje drugi igraci naprave].

Igra bas promovise zen igranje, sam si u prirodi, tezak teren svuda oko tebe, ali bas ima gomila opcija za traversal. Unikatna igra, pogotovo kad se primis i hoces da saznas kraj lude price [koja za divno cudo dobije sve odgovore do samog kraja].

Last edited:
Back
Top Bottom