• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

[YT] The 8-Bit Guy

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,894
The 8-Bit Guy je mozda moj omiljen Youtuber. Pravi interesantne videe na temu retro racnara, popravki, gamedev, hardvera i sl. Svojim videima je i dosta popularizovao retrobrite (izbeljivanje plasticnih kucista stare elektronike).

U najnovijem videu prica o razvoju i portovanju njegove igre "Attack of the PETSCII robots"

Jako kvalitetan kanal, ali me iritiraju dvije stvari: njegov glas i što je malo netemeljit kad radi čišćenje i restauracije. 😁

Odličan je 8bit Guy, jedan od retkih youtubera čije klipove ne propuštam. Odličan mu je i onaj drugi kanal 8bit Keys koji se bavi klavijaturama iz 80ih, i tu sam pogledao sve što je izbacio.

Jako kvalitetan kanal, ali me iritiraju dvije stvari: njegov glas i što je malo netemeljit kad radi čišćenje i restauracije. 😁
Glas jeste specifičan ali nikada ne bi pomislio da je iritantan. A što se restauracija tiče zna biti površan, i relativno loše lemi :). Ali uvek nekako lepo spakuje celu priču, videi nisu kratki i na brzaka rađeni. Ima youtubera sa sličnom tematikom tipa Adrians Digital Basement, Curios Marc i Jan Beta, ali sa njima nikada ne znam da li će video biti smor ili low effort. A 8bit guy ne propuštam.

Da li ste videli njegove prethodne yt pokušaje, Cranial Pasta i awesome air guns? :D

Čak se i u videu ovakvog tipa vidi njegova analitička priroda kada analizira usporen snimak koliko osa je pogodio i sa koje razdaljine 😄

Da li ste videli njegove prethodne yt pokušaje, Cranial Pasta i awesome air guns? :D

Čak se i u videu ovakvog tipa vidi njegova analitička priroda kada analizira usporen snimak koliko osa je pogodio i sa koje razdaljine 😄

Da to je baš matoro, tada je pokušavao da glumi ludog naučnika. Radni sto i mrežna oprema sa tog seta su mu ostali iz tog perioda.

Ovaj lik mi je isto cool, ali su mu prezentacije isto 'mixed bag' kao kod 8BitGuya, doduše bolje lemi i detaljnije čisti stvari, haha:

Ovaj lik mi je isto cool, ali su mu prezentacije isto 'mixed bag' kao kod 8BitGuya, doduše bolje lemi i detaljnije čisti stvari, haha:

On mi je cool ali malo previše clickbaity zna imati dosadne videe ponekad. Ne mogu sve da gledam.

Onaj lik što sa ženom 'sarađuje'? Nisam ga aktivno pratio jer je previše orijentisan na retro kućne računare, nema konzola.

Back
Top Bottom