• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Uff bem ti zivot, ovo me vratilo u detinjstvo...
Uvek sam mashtao da imam auto na daljinski, ali najvise sto sam bio prisao tome, jeste bio auto na daljinski, ali bila je fora sto ne moze uopste da skrene levo ili desno, vec ide samo pravo dokle drzis dugme, a kad pustis dugme, onda on automatski ide brzo u rikverc i kruzi i onda cekas tako dokle kruzi da dodje u pravac koji zelis i onda opet drzis dugme da ide pravo... to je bio pravi torture...

Secam se jedne extra igrackice koju sam imao, to je bio plasticni automobil, koji je imao ugradjen balon u sebi i onda kad naduvas balon, i pustis ga dole na put, pichi ko lud pravo, dok se balon ne izduva, to je bila bas dobra zajebancija...

Uspeo sam nadjem sliku kako je izgledao:

BallonRacingCars_main_45B0187__98563.webp

Uff bem ti zivot, ovo me vratilo u detinjstvo...
Uvek sam mashtao da imam auto na daljinski, ali najvise sto sam bio prisao tome, jeste bio auto na daljinski, ali bila je fora sto ne moze uopste da skrene levo ili desno, vec ide samo pravo dokle drzis dugme, a kad pustis dugme, onda on automatski ide brzo u rikverc i kruzi i onda cekas tako dokle kruzi da dodje u pravac koji zelis i onda opet drzis dugme da ide pravo... to je bio pravi torture...
I to je nešto. Bolje to nego na kabl od pola metra 🥲

1763316019360.webp

Inače, ovo sa videa... mnoooogo skupa igračka. Ili bolje rečeno, lakše je opravdati kupovinu konzole od 1000 evra i gomilati igre nego kupiti ovako nešto 😁

Back
Top Bottom