• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

MMA experti, jesu li ova dvojica pravi borci ili je eddie stvarno tolika zivotinja ?

Nemam ja ništa protiv "freak fights" ali ovo izglea kao da bije decu. Znam da to nisu deca ali tako deluje. Kao iživljavanje.

MMA experti, jesu li ova dvojica pravi borci ili je eddie stvarno tolika zivotinja ?

Pa, već neko vreme trenira za MMA posle onog meča ta Bjornosonom. A to je čovek koji je osvojio "World Strongest Man" titulu i od tada je mnogo smršao i postao mnogo brži i eksplozivniji. I naravno mnogo bolji borac. Mislim da bi ga svaki stvarno dobar MMA borac i dalje istamburao pa makar imao i 30 kila manje.

A ova dvojica su blizanci TikTok zvezde koji MOŽDA treniraju nešto...

Nije tajna ovde da sam oduvek mrzeo ovog lika, na kraju je ispalo da je i pedofil, banovan sa twitera, demonetizovan na youtube-u, propo lik, good...
Ako me nesto iritira to su fejkeri i nuberi... nije problem biti nub, to nije nesto na sta mozes puno da utices, ali kad se nubara poput njega predstavlja kao neki pro igrac, e to me nervira.

Doca je kralj, to je klasični mentalitet linč rulje na internetu i pokušaj cancel-ovanja. Ljudi obožavaju da daju epitete i svoje verzije događaja a u stvari niko nema pojma ni šta je napisano. U današnje vreme se svaka glasina računa kao istina i da je neko automatski kriv i da treba da dokaže svoju nevinost umesto da bude obrnuto.

ali kad se nubara poput njega predstavlja kao neki pro igrac, e to me nervira.

DrDisrespect je izmišljeni lik, uloga. "Best gamer in the world" i sve što ide uz to je deo predstave i zajebancija. Kad za svoje brkove mrtav ozbiljan kaže da nisu brkovi već etiopska otrovna gusenica koja mu se zakačila dok je bio na testu izdržljivosti u džungli, o čemu pričamo 😄

Betonska dzungla, mi smo novi Kairo (temp wise), nasa vlast alava na pare, zabetonirala sve i samo nicu zgrade, sece se drvece, gradi na zelenilu... toliko su izgradili da zelenila skoro vise i nemamo... polako se pretvaramo u Beogradski New York...
Klima uredjaj posao neophodan, kako cemo preziveti naredna leta, videcemo, mozda im dodje iz dupeta u glavu kad ljudi vise ne budu mogli da izadju iz stana, da odu na posao, tek onda ce morati nesto da menjaju.

Back
Top Bottom