• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Jbt gledam sad jedan snimak sa ovog kanala, neki balavi klinac, kog je zaustavio zbog prekoracenja brzine (a posle toga video da ima istoriju prekrsaja), pocne da se drka na njega i izmedju ostalog mu kaze da se nada da ce mu cerka umreti.
Zamisli kakvu kontrolu moras da imas da slusas sve to, a da ga ne raspalis u lobanju odvratnu.

Frenk legenda. :D

Najgore prodju oni sto se svadjaju sa njim, krenu da ga snimaju, pogresno citiraju zakon, zale se na ostala vozila, i sl.

Odličan je, ali ima malo nešto u glasu što daje utisak kao da želi konfrontaciju sa tobom, neku pasivnu agresivnu, da pokaže kako više zna od njih.
Recimo u ovom najpopularnijem klipu, na 1:27, mogao je lepo samo da kaže "da, slobodno". A ne, on mora da zrači pasivnim agresivizmom i da kaže da neće magično da se pojavi u njegovoj ruci. Mislim čemu to druže...

Isto u ovom klipu na samom početku (23 sec), njegov stav je sve samo nije prijateljski.

To mi jedina zamerka, što zrači pasivnim agresivizmom, i kad diktira brojeve i objašnjava neke stvari, baš se vidi da objašnjava čisto kako bi te zajebavao a ne da mu je bitno da ti da informaciju.

Sem toga, super kanal.

Jbt gledam sad jedan snimak sa ovog kanala, neki balavi klinac, kog je zaustavio zbog prekoracenja brzine (a posle toga video da ima istoriju prekrsaja), pocne da se drka na njega i izmedju ostalog mu kaze da se nada da ce mu cerka umreti.
Zamisli kakvu kontrolu moras da imas da slusas sve to, a da ga ne raspalis u lobanju odvratnu.
Taj klip znači... Da se ovako ponašao u Srbiji neki klinac, bogami ne bi dobro prošo. Svaka čast kako se ponašao Frenk u ovoj situaciji i vidi se da mu nije prvi put (način kako priča sa roditeljima).

U prvom slučaju, ako odgledaš klip malo dalje čućeš da ga je osoba zajebavala dok nije upalila kameru na telefonu. Ako je to istina njegova reakcija je razimljiva. Nije vređao, samo je bio malo sarkastičan. Da li je moglo bez toga? Svakako.

U drugom slučaju je bio baš nadrkan. U dva klipa koja sam ja odgledao on se prvi predstavio vozaču.

Da, bas je tesko raditi sa ljudima... meni na posao dodju penzusi i smaraju bukvalno pola sata, pricaju mi nesto totalno nevezano za kupovinu, dodje ti da ih naglavacke izbacis iz radnje...

Back
Top Bottom