Apsolutno se slažem. Ima hejtera kao i uvek po netu, ali ako si već u tom yt/viral/influenserskom poslu, onda majku mu probaj da radiš nešto gde objektivno pomažeš ljudima. Tako da kapa dole od mene. Gledao sam i njegove intervjue i podcast gostovanja, kada je pričao kako je napravio kanal, šta je sve radio u srednjoj, koliko vremena i truda je uloženo da bi klipovi bili viral... Neverovatna količina rada je uložena u sve to. I naravno, 0.01% i manje osoba uspe u tome, ali eto, on je uspeo i svaka čast što je odabrao ovaj put i još mi je draže što ljudi to gledaju i cene, tako da je sada upao u jedan začarani krug altruizma i dobročinstva gde on zarađuje novac jer radi dobra dela a dobri ljudi ga gledaju i podržavaju svojim viewovima i time on dobija novac, kako bi mogao da snima klipove, kako bi mogli ljudi da gledaju... I tako u krug...
Iz svega ovoga, ono što je najfascinantnije, kad razmisliš, je to da su ovo rutinske operacije koje menjaju ljudima život ali nažalost. koštaju. I zbog toga ljudi to ne koriste i ceo život sa ovakvim problemima. Zašto takve operacije ne spadaju u zvanični "healthcare" program je pravo pitanje. Ovo ne pričam sad za USA i zbog njihovog sistema zdravstva, pričam generalno za ceo svet. Evo u Srbiji koliko pregleda, operacija i sličnih procedura nije moguće uraditi u državnoj, ali je moguće uraditi, i to rutinski, u privatnim klinikama.
Još jednom, svaka čast Mr Beastu, i nadam se da će ovi njegovi programi postati svetski trend, ako to već nisu.