• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

hands down, covek je genije, em postao najgledaniji jutjuber za najkrace vreme, em je najpametnije iskoristio svoju popularnost, tako sto pomaze drugima, a samim tim i sebi, kad bi svi bili ovakvi, gde bi nam bio kraj...

Apsolutno se slažem. Ima hejtera kao i uvek po netu, ali ako si već u tom yt/viral/influenserskom poslu, onda majku mu probaj da radiš nešto gde objektivno pomažeš ljudima. Tako da kapa dole od mene. Gledao sam i njegove intervjue i podcast gostovanja, kada je pričao kako je napravio kanal, šta je sve radio u srednjoj, koliko vremena i truda je uloženo da bi klipovi bili viral... Neverovatna količina rada je uložena u sve to. I naravno, 0.01% i manje osoba uspe u tome, ali eto, on je uspeo i svaka čast što je odabrao ovaj put i još mi je draže što ljudi to gledaju i cene, tako da je sada upao u jedan začarani krug altruizma i dobročinstva gde on zarađuje novac jer radi dobra dela a dobri ljudi ga gledaju i podržavaju svojim viewovima i time on dobija novac, kako bi mogao da snima klipove, kako bi mogli ljudi da gledaju... I tako u krug...

Iz svega ovoga, ono što je najfascinantnije, kad razmisliš, je to da su ovo rutinske operacije koje menjaju ljudima život ali nažalost. koštaju. I zbog toga ljudi to ne koriste i ceo život sa ovakvim problemima. Zašto takve operacije ne spadaju u zvanični "healthcare" program je pravo pitanje. Ovo ne pričam sad za USA i zbog njihovog sistema zdravstva, pričam generalno za ceo svet. Evo u Srbiji koliko pregleda, operacija i sličnih procedura nije moguće uraditi u državnoj, ali je moguće uraditi, i to rutinski, u privatnim klinikama.

Još jednom, svaka čast Mr Beastu, i nadam se da će ovi njegovi programi postati svetski trend, ako to već nisu.

Da se ne lažemo, ne radi on to iz altruizma već zbog pregleda. Sadašnji trend na YT je filantropija i deljenje velikih količina novca ljudima, kada se bude promenio trend promeniće se i sadržaj njegovih videa. Ko želi da učini dobro delo učiniće to bez kamera.

FJlQeyRVIAEpC9X.jpg

Naravno da to radi zbog pregleda, ali je genije sto je otkrio formulu, kako to da radi, da dobija masu pregleda i da bude zanimljivo to sto pomaze drugima, jer da je to tako lako "samo prati trend" svi bi bili uspesni jutjuberi...

Moja poenta je nesto u fazonu "sto bi voleo kad bi svi bogati ljudi mogli ovako znacajno da pomazu svet, naravno svi bi to radili iz svoje koristi, ali ako je to jedini nacin, bolje i tako nego nikako, kao sto sad imas bogatasa koji imaju lovu i cuvaju je samo za sebe, voleo bih i oni da mogu nesto da urade sa tom lovom, da bude dobro za ovaj svet, pa makar im se to i isplatilo, neka cena mora da postoji"...

Back
Top Bottom