• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Ako gotivite jezive horor serije, onda bi ova mogla biti pun pogodak:

Imate playlists i tamo je preporuchen redosled gledanja. Ne bih mnogo da spojlujem, ali retju da vredi gledati ako vas prolazi jeza dok zamishljate kako se budite u toku notji i vidite u tjoshku sobe neshto shto izgleda identichno vama ili nekome bliskog vama, ali sa par razlika (manjih ili vetjih).

Dodao bih i ovo, iako sam uveren da sam vetj kachio na forum:

Pocheti od "The Backrooms (Found Footage)".
Uf, analogni horor, stuff of nightmares. Sećam se Kanala58 ili Kanala7, sve u fazonu televizijskih obraćanja. I dalje se naježim kad gledam ovo:

Uf, analogni horor, stuff of nightmares. Sećam se Kanala58 ili Kanala7, sve u fazonu televizijskih obraćanja. I dalje se naježim kad gledam ovo:

Bash sam skoro gledao taj kanal58, super je. No, sada vidim da postoji more slichnih kanal. Ne znam ni zashto sam ochekivao da netje biti jeftinih imitacija :(

Gledam video, gledam datum kad je postavljeno, nije prvi april. Ko ovde koga zajebava. Ceo video je snimljen kao dobro producirana šala.

Za one kojima se svideo Tog Gun Maverick i realisticni nacin na koji je film bio snimljen:

Razgovor sa pravim Top Gun instruktorima o svim bitnijim manevrima aviona u filmu, razlikama izmedju starih i novih generacija vojnih aviona, realisticnost vojnih scena van letenja [da li stvarno postoji ono zvonejnje u pilotskim kafanama :D ], i jos mnogo toga. Good watch.

Back
Top Bottom