• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Zatvoriti teretane i omogućiti ljudima da (masovno) prave ovakve stvari uz mjesečnu pretplatu.

Pun je yt tih klipova odavno. Ore njih 50 svom snagom onda jedan kao snima kadrove da je sam napravio.

Duboko u srcu sam pacifista, nikada me nije zanimalo oružje, ali se od prošle godine sa ovim sranjem od virusa moja paleta interesovanja proširila na iste.

Tako sam i otkrio ovaj sjajni kanal koji obrađuje oružja iz svih zemalja, od njihovog istorijata, odakle su potekla i da li su efektivna. Kakva se municija koristi itd.

Ako bi vam to bilo interesantno, možete da poterate neke od klipova:

Davno sam izgubio interesovanje za oruzje. Ali sam odgledao prvi klip posto sam u vojsci 9 meseci teglio M76. Ispalio sam preko 1000 metaka iz njega i nikada mi se nije desilo da zaglavi zatvarac kao na klipu. Mada dugo se ne proizvodi pa je verovatno tesko doci do ocuvanog primerka.

Pacifista, ne interesuje me oruzje, nisam isao u vojsku ali volim da pucam u metu. Doduse, najveci merak su mi ipak luk i strijela. Ima taj neki umirujuci efekat.

Duboko u srcu sam pacifista, nikada me nije zanimalo oružje, ali se od prošle godine sa ovim sranjem od virusa moja paleta interesovanja proširila na iste.

Tako sam i otkrio ovaj sjajni kanal koji obrađuje oružja iz svih zemalja, od njihovog istorijata, odakle su potekla i da li su efektivna. Kakva se municija koristi itd.

Ako bi vam to bilo interesantno, možete da poterate neke od klipova:

Gun Jesus je moj spirit animal :D

Back
Top Bottom