• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Ja ne vidim sta je dobro u tome sto smo od dve konkuretne high end konzole (dakle ne racunam switch), spali na samo jednu, a svi znamo sta zdrava konkurencija donosi... a ovako rezultate PS5 samovlade smo vec videli, nikad manje hitova u jednoj generaciji konzole nisu izbacili :(

Konzole bez "konzolnog rata" mi nemaju smisao. Ako nema podele bar na dva tabora i sve bude strpano u jedan sistem,izem ja to

Microsoft hardver divizija se polako vraca tamo gde je i bila pre 2001god
U proizvodnji kompjuterskih miseva i tastatura.

Sony/Nintendo ce isporucivati valjani hardver, Microsoft, ono sto i najbolje zna, bagavi softver i svi cemo biti srecni jos koju godinu dok se Xbox brend ne nadje na

Nadella hoce da Xbox bude fantastican publisher na svim platformama, a najbolji nacin za inovacije je da prave sto bolje igre imaju dobre marze.

U prevodu, "vracajte ulozene mega-pare ASAFP"!
Nazalost najlaksi nacin za bolje marze je da se smanje troskovi, tj da se podele otkazi.

Last edited:
Gledao sam danas neki klip, kažu da je još pre dve godine donešena odluka da sve Microsoft igre moraju da imaju profitnu maržu min 30%. Odluka je donešena zbog toga što je, pre akvizicije od strane Microsofta, Activision imao 32%. Sve što to nema se seče.

Tako da, spremite se za to da za koju godinu budu izbacivali samo Call of Duty igre svake godine, poneki Diablo, Elder Scrolls, Fallout, Doom i Forzu Horizon na par godina i da večito muzu zaluđenike koji igraju samo WoW, Hearthstone ili Overwatch 2. Sve ostale studije će pogasiti a zato su i u poslednje vreme otpustili toliko ljudi.

Još jednom aplauz od mene za sve koji su se radovali što su kupili Activision, mada kada malo razmislim, i Activision bi ovo uradio sa svojim igrama, samo malo sporije.

Back
Top Bottom