• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC World of Warcraft

Silvermoon redizajn je fenomenalan, najlepsi grad sto su do sada odradili, ali perfomanse diskutabilne lol CPU bound sam sa 9800x3d u 4k rezoluciji :D Jbg 20 godina natezanja engine-a ima svoje posledice :D Mislim imam ~80fps u gradu nije strasno, but still :D Anyways veoma kratak novi full sinematik, ali odlican.
Plus par brzih fotki grada.

PS
Dosta za danas godine sustigle vise se nema snage za all nightere :/ Sutra nastavljam, al moram jos jednom da kazem da sam jebeno ODUSEVLJEN Silvermoon-om, svaka zgrada unutra je prepuna detalja, jebeno dobar posao su odradili.

kycsWCv.jpeg

LiuUl65.jpeg

F6CtFlT.jpeg

a88GgC2.jpeg

GYGXPko.jpeg

jRB72C0.jpeg

Last edited:
Sta bi dao da mogu da bacim 6 meseci na WoW ponovo. Uzivaj brate, hvala sto delis.

Koji im je djavo sa ovim Aratorom i sto blate Turalyona i light? Zestoko me smara Alleria Void prica, kao i cinjenica da nam je random no name dagger glavni negativac, zao mi je da vidim da i dalje to guraju maksimalno to, na ustrub svih ostalih WC2 likova.

Also, sto zena elf i zena troll pregovaraju?

Anđela je uradila recenziju za Midnight za nas, kod je od Actija kasnio par dana samo, ali ona je htela da završi i poseti sve nove oblasti pre nego što napiše nešto. Zbog toga, review od 3700 reči :D ali više je prikaz šta sve igra nudi i njen feeling, jer živi u WoW-u.

Možda da je spojim sa Gruntom....

Back
Top Bottom