• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Wo Long : Fallen Dynasty

Glup sam, mislio sam da je neki response.

Bože koliko je retardiran Dailymotion, moraš da budeš partner da bi ti videos bli public, koj kurac lol

Anyhow

I to se desilo, da ja kompletiram soulsborne igru i jos da objasnjavam zdravku sta je sta u igri i kako sta funkcionise.

U strasnom vremenu zivomo [emoji50]
f9bf266b855854a014a93b85ad9ec669.jpg

Bravo Wahade, svaka cast. Nego mene zanima zasto baš Woo Long? Odjednom se ti pojavljujes sa opisom, aktivan na diskordu i uzimas najjaci trofej a dobro znamo je dosta igara izaslo u prethodnom periodu . Bio je Hi Fi Rush, Dead Space, Hogwarts Lagacy, Atomic Heart, Forespoken itd za koje nisi komentar napisao, dok se ovde odjednom pojavljujes sa agresivnom kampamjom vezano za igru. Zasto? [emoji2]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

@rodilo
Japanaca misliš :D

Bravo Wahade, svaka cast. Nego mene zanima zasto baš Woo Long? Odjednom se ti pojavljujes sa opisom, aktivan na diskordu i uzimas najjaci trofej a dobro znamo je dosta igara izaslo u prethodnom periodu . Bio je Hi Fi Rush, Dead Space, Hogwarts Lagacy, Atomic Heart, Forespoken itd za koje nisi komentar napisao, dok se ovde odjednom pojavljujes sa agresivnom kampamjom vezano za igru. Zasto? [emoji2]

Pričao sam samo sa Zdravkom pre nego što je izašla, a onda i sa ostalima jer dosta ljudi zanima soulsborne igre. Pisao sam opis za Dead Space i Atomic Heart, ali DS je remake okej, Atomic Heart nema taj appeal kao soulsborne igre jbg, Forspoken sam hteo da pišem i da snimam, ali nemam para za to jebiga, a nisam dobio igru.. Btw pisao sam bio aktivno za Atomic Heart kada je igra izašla :D nego ti nisi u toku i ne pratiš Discord. A pre toga što nisam bio, jbg privatne stvari.

A i legla mi je igra kao Ninja Gaiden pre skoro 20 godina.

Btw nije to toliki achievement, ali ovo jeste :D

Wo Long Fallen Dynasty (15).png

Wahad je uvek bio ložana kada izađe nešto što mu se mnogo sviđa 😀

Wahad je xbot, igra izašla na gamepassu day1. Pokrenuo kampanju da se ovo proglasi za igru godine.
Radio bih i ja sličnu stvar, ali ma zeznulo putovanje.

Starešine Xboxova mi poslali zbog toga igru ranije da radim na aktivnoj promociji u tajnoj srpskoj gejming zajednici

Bože, nisam znao da će da pokriju ovo jer ono, igra ne izgleda ništa specijalno, šta više mid last gen je.

E, a kako su mudro preskocili Hogwarts PC, ccc 🐱

Završio sam pre neki dan igru pa ukratko da napišem utiske. Povukao bih paralelu sa tim kada kreneš da igraš neki random RPG, kreiraš lika, pa treba da mu rasporediš početne atribute. Team Ninja je sve bacio u gameplay, dok je sve ostalo ili loše ili u najboljem slučaju prosek 😄

Gameplay je modifikovani Sekiro, iako može da se drži blok i evadeuje, deflect je apsolutno najvažnija stvari u igri i to mora da se savlada ako planiraš da doguraš dalje od prvog bossa. Dobra vest je da jednom kada se to savlada, više ništa do kraja igre neće biti problem, sem par skill check bossova koji su tu da još malo podignu lestvicu, i nekoliko bullshit gank borbi. Ista boljka kao i kod svih ostalih igara ovog tipa, jako teško handleuju borbu protiv više protivnika odjednom, samo je ovde problem još izraženiji jer je ovo verovatno najbrža igra u žanru, a protivnici su super agresivni.
Bilo bi lepo kada bi osim tog deflecta igra zahtevala još neke akcije da bi se uspešno izbegli napadi, tipa skok i slično, ali i ovako je dovoljno dobro. Malo sam zakoračio u NG+ da vidim kako izgleda i deluje mi da tu već mora sa mnogo više koncentracije da se igra, možda i koristi evade češće, tako da verovatno ima više dubine nego što mislim.
Uz ovo, kul mi je kako funkcionišu magije i kako se uklapaju u ceo sistem. Čak i kada se ne pravi neki spell build, uvek imaš nešto dostupno jer svaki levelovani atribut otvara mogućnost da se koristi specifična elemental grana magije koja je dobra protiv nekog drugog elementa.

Što se ostalog tiče... Tehnički je prilično loša. Iako je igrivo, loš frame pacing je vrlo izražen, a grafika je baš bare minimum. Znam da sa ovim izazivam "a šta je sa Elden Ringom" komentare, ali ovo je tehnički stvarno nekoliko nivoa ispod, da ne pominjem što ovo nije ni open world igra 😄
Loot i menadžment opreme je katastrofa. Razumem da u početku dobijaš gomilu oklopa i oružja koji bi mogli da budu interesantni i korisni dok ne odlučiš koji ti stil odgovara, ali te igra do kraja zasipa sa opremom koja ima 1 ili 2 zvezdice i koja je potpuno nebitna i beskorisna. Pored osnovnih dmg atributa i scalinga, ima tu još gomila sporednih efekata na koje sam brzo prestao da obraćam pažnju. Video sam zla očima, da ću morati da provedem sate u meniju, pa sam na kraju samo gledao da se oružje skalira sa mojim glavnim atributima i da ima skill koji mi odgovara, ostalo sam sve topio i prodavao.
Raznovrsnost neprijatelja i nivoa. Otprilike što se vidi u prvih par nivoa, to je ono što će biti i do kraja igre. Slični vojnici, tigrovi, majmuni i ježevi, čak se i par bossova ponavlja i to je otprilike to. Isto i sa nivoima, ratišta, razoreni gradovi, uleti neka šuma povremeno. Ono što tu stvarno valja je par spektakularnih bossova tipa Lu Bu, Sun Jian, Liu Bei i Zhang Liao.
Priča je meni bila totalno da isključim mozak, isprekidana je, skače kroz vremenske periode, ima gomila likova koji se slično zovu, svašta nešto se tu dešava... Kapiram da bi bila zanimljiva onima koji poznaju taj period kineske istorije. Otprilike imam neko basic razumevanje šta se tu dešava, ali sam uglavnom preletao preko svega.

Na kraju da dodam da mi je kul kako su rešili "problem" souls igara da kada kreneš da gineš na nekom mestu, mnogi počnu da trče pored redovnih protivnika da bi se brzo vratili tamo gde su poginuli. Ovde to nije tako preporučljivo jer ti se moral resetuje i ako protrčiš sve, može da se desi da budeš previše slab za tog protivnika, pogotovo što je on sad još jači zbog dodatnog morala koji je dobio jer te je već ubio.

Sve u svemu, solidna igra, ima originalne ideje (najviše taj moral sistem), samo fali polisha. Recimo da je 8, možda bi bilo i više kada bi bolje radilo. Kome treba Sekiro fix, ovo je nešto najbliže tome što će dobiti, pošto From izgleda nema nameru da ponovo eksperimentiše sa tom formulom.

Na kraju da dodam da mi je kul kako su rešili "problem" souls igara da kada kreneš da gineš na nekom mestu, mnogi počnu da trče pored redovnih protivnika da bi se brzo vratili tamo gde su poginuli. Ovde to nije tako preporučljivo jer ti se moral resetuje i ako protrčiš sve, može da se desi da budeš previše slab za tog protivnika, pogotovo što je on sad još jači zbog dodatnog morala koji je dobio jer te je već ubio
Ma to je glupost, već je dovoljno smaranje što moraš da prolaziš kroz istu zonu gomilu puta, dok ne prođeš deo koji te zeza, kamoli još ponovo da se boriš sa protivnicima koje si već savladao, sva sreća te je to Dark Souls sjajno rešio, inače tačno bi se smorio i odustao.

Ma to je glupost, već je dovoljno smaranje što moraš da prolaziš kroz istu zonu gomilu puta, dok ne prođeš deo koji te zeza, kamoli još ponovo da se boriš sa protivnicima koje si već savladao, sva sreća te je to Dark Souls sjajno rešio, inače tačno bi se smorio i odustao.
Codi je odustao :'(

Back
Top Bottom