• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Wo Long : Fallen Dynasty

Wo Long: Fallen Dynasty PC Requirements​

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel® Core™ i5-8400, AMD Ryzen™ 5 3400G
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 1650 4GB, Radeon RX 570 4GB
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 60 GB available space
Sound Card: 16 bit stereo, 48kHz WAVE file can be played
Additional Notes: HDD, 720P, 30FPS

RECOMMENDED:

Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: Intel® Core™ i7-8700, AMD Ryzen™ 5 3600XT
Memory: 16 GB RAM
Graphics: GeForce RTX 2060 6GB, Radeon RX 5700XT 8GB
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 60 GB available space
Sound Card: 16 bit stereo, 48kHz WAVE file can be played
Additional Notes: HDD, 1080P, 60FPS

Ok, posle nekoliko restartovanja sam uspeo da izaberem da igra radi u 120fps. To plus rtss limit na 116-119 i sada već može da se igra.
Čini mi se da još bolje radi kada se ugase e jezgra, ali nisam to detaljnije testirao.

Izgleda da finalna verzija radi dosta bolje od demoa.

Last edited:
Ovo kad vidim da podese da prate svih 16 jezgra, pa pokriju pola ekrana... mislim se tebra, ostavi samo prvo jezgro da pratis, to ti je dovoljno, ali neeee, skupo je placen procesor, oce da nadgleda svih 16 jezgra u svakom momentu, koji lol 🤣

Odradio upgrade sa 8700k na 13600k, ulazi žena, pita sto imam toliko više redova na afterburner ocd-u :) .
Dobar je demo, ali se plašim da će igra biti parry oriented i da će me smoriti do kraja.

Probao sam malo finalnu verziju i čini mi se da radi slično kao i demo. Dešavaju se stutteri povremeno, ali može da se igra. Osim toga, dešavaju se i neki beli flashevi, čega nije bilo u demou. Za sada gašenje ao i V-synca rešava problem.
Svakako neću moći da igram nekoliko dana, nadam se da će biti nekih patcheva ili da će zajednica iskopati rešenje.

Vidim da je izaslo kod gusara... jel ovo lakse od Sekiro/Dark Soul i ostalih igara? Deluje mi kao da jeste , pustam dl pa da probam

Vidim da je izaslo kod gusara... jel ovo lakse od Sekiro/Dark Soul i ostalih igara? Deluje mi kao da jeste , pustam dl pa da probam

Zavisi, na početku možda nije toliko, ali ima stvarno zajebanih bossova, teže neko sekiro jer je brže recimo, a i varijacija oružja, u sekiru imaš jednu katanu. btw Imaš na gejmpasu

Back
Top Bottom