• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Za one koji igraju/planiraju da igraju na kozolama, šta birate, 60 FPS ili RayTracing?

Community-made and community-inspired mods include:

• The Witcher 3 HD Reworked Project by HalkHogan

• HD Monsters Reworked by Denroth

• Immersive Real-time Cutscenes by teiji25

• Nitpicker's Patch by chuckcash

• World Map Fixes by Terg500
Ovo mi je tako do jaja da nemam reči.

HalkHogana sam gledao redovno videe kad izbaci novu verziju HD moda i baš sam bio impresioniran kako čovek odradi sve i koju količinu tekstura.
Baš do jaja što su ovako ispoštovali i njega i ostale, nisam video neki drugi slučaj da firma inkorporira modove u oficijalnu verziju igre.

Na PC radi, pa, meni barem, loshe.
Imao sam prvo mnogo crash-ova izazvanih corrupt save-om, a do toga dodje ako dzharash RT opcije (po onome shto sam prochitao da se deshava drugima).

RT kvalitetno ugrobari performanse, a bez RT ne primetjujem mnogo razlike u FPS kada menjam izmedju high, ultra i ultra+. Desilo mi se i da se Geralt zaglavi u nekakvoj medju-animaciji ili shta je vetj, i da ne mogu da ga pomerim. Load game reshi to.

Usage grafichke i procesora je... chudan.

Sve u svemu, da ne duzhim, ochekujem nekakav patch, jer trenutno nije najveselije iskustvo, da ne kazhem bash da je sramotno. :3

Upravo to se kod mene desava,cim udjem u RT opcije igra odmah crashuje,ima i stuttering. Mora da se ceka patch ovako je prilicno lose.

radi. malo je jače opterećenje na hardver, ali može na switchu da radi u 60fps

Ma konzolne verzije su super a ovo za PC ce verovatno biti reseno brzo. Ocekujem kao za Kalisto da reaguju odmah.

nemam nikakvih problema sa crashovanjem niti bagovima, ali bih voleo malo bolje rt performanse, sve radi super kada je fps jači od 50, ali je problem što dipuje do ~42.
recimo da mi radi 45-60fps, 4k rt ultra+, dlss na performance.
neverovatno da ultra+ jako malo utiče na performanse možda do 5 fps gore, ali dipovi opet uleću u 40ties.

generalno sam zadovoljan jer igra izgleda prelepo, čekam taj hotfix što su najavili, pa krećem avanturu.

Imaš swič, čuo sam da na njemu sa nekakvim pečom valjda hajovanim radi u 60fps?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Radi ali nije stabilnih 60, a igra izgleda _jos_ gore nego inače. Na hakovanom switchu uz lagani overclock ide stabilnih 30 sa podnošljivom grafikom. Na stock konzoli je slika dosta muljava.

Drago mi je da sam prvi put prešao na PC.

Back
Top Bottom