• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

TW3NG_DLCs_PC_Geralt_Netflix_Armor_RGB_EN.jpg

Znači ipak stiže i na Switch

Lastgen i switch ce samo dobiti novi control scheme, UI mod, i slicne sporedne stvari. Nista novo od grafike.

Spisak modova koje je CDPRed testirao.

Tri meni najbitnija su podrzana i dalje [over9000 inventory mod, gallop in cities, i fast travel from anywhere]. Ostalo sto sam imao je maltene sve bilo vizuelno.

Spisak modova koje je CDPRed testirao.

Tri meni najbitnija su podrzana i dalje [over9000 inventory mod, gallop in cities, i fast travel from anywhere]. Ostalo sto sam imao je maltene sve bilo vizuelno.
Da ja biram modove za sebe, ugasio bi fast travel u potpunosti i smanjio carry capacity 😁

Da ja biram modove za sebe, ugasio bi fast travel u potpunosti i smanjio carry capacity 😁
Fast travel bih sigurno izbacio, iako znam da bih posle psovao sebe zbog toga, ali mislim da bih carry capacity povetjao, ipak sam hoarder.

Josh samo par dana je ostalo, jedva chekam.

- hair clipping through armor as well as some other armor-clipping issues have been fixed
Znam da ovo ne bi trebalo mnogo da me tangira, ali uvek mi odvuche pazhnju. Drago mi je da su reshili to s kosom.

- Added a new default map filter. The new filter hides some icons such as "?" and boat icons in order to reduce icon clutter on the map.
Divno, ovo je super shto su odradili.

- Herbs can now be instantly looted with a single interaction – without the additional loot window
Mmmmm, kao da su me slushali shta da promene <3

Zna li se da li tjemo dobiti nekakav preload?

The gameplay was captured in 4K Ultra+ Graphics preset. With that, on my setup I was able to reach 30-40 fps with DLSS set to Balanced or Performance (depending on location where I was capturing). There were some noticeable drops to 22 fps however this comparison is based on pre-release review copy with Day 0 patch installed. There will be Day 1 patch too which may address the fps issue, so don't take this as a final verdict.

Jesu li na kraju preuzeli neke teksture od onog modera, ili su samo svoje poboljšali?

Back
Top Bottom