• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Predpostavljam kad instaliras ps5 verziju trazice ti da ps4 disk bude u konzoli. Tako je meni za AC Valhalu
Kul. Ja sam za svaki svaki slučaj preinstalirao ps4 verziju, lako će se obrisati. No, poenta mog posta nije da sam instalirao igru, nego koliko je loša ps4 pro verzija 😁

Onda bi trebalo da ti odgovara ovaj kros gen period kako sam razumeo 60 fps je zlatni standard u svim naslovima

GOTY verzija igre je ispod 10eur na CD Keys ko hoće da uzme da se spremi legit za next gen patch.

:D Ima li dobre 3D verzije igre? Imali smo ranije talas 3D Vision igara od Nvidije, i modova za nepodrzane igre.

Nadam se cemo jednog dana dobiti i novi talas 3D igara u virtual cinema okruzenju u VR headsetovima. :D PSVR1 je imao super virtual cinema ekran za kompletan flat screen library konzole, ali rezolucija panela je bila bas mala za bilo kakvo ozbiljno igranje.

Last edited:
Bukvalno, na tri platforme imam igru 🤣
Imam na GOG, Steam, Switch (fizicko), PS4 (3x fizicko, igra i obe ekspanzije sa sve Gwent kartama). Zbog Switch verzije sam modovao konzolu jer su fizicke verzije bile zakljucane po pitanju audio contenta - samo igre kupljene u poljskoj su imale poljski audio, nisi mogao kao na normalnim plaformama da skines audio sa store-a.

Na modovanom switchu si em mogao da ubacis bilo koji jezik sa pc verzije, em si imao otkljucane video settings, em si mogao da importujes save sa PC-a (sto su kasnije patchovali i u originalu) em si ga mogao overclockovati tako da je rezolucija bila mnogo bolja. Pa ti ne hakuj konzole :D. Igrao sam tako modovanog preko 150h na Switchu.

imam sacuvan save game u jednom folderu...za posle kad skinem fitgirl repack

Back
Top Bottom