Poceo sam sa nekim Samsungom i po slikama vidim da ga niko nema. Ne znam ni da li sam ga imao vise od godinu dana, dok nisam dobio novi telefon Samsung sam delio. Iako mi je taj model kroz maglu, cim sam video kameru skontao sam da sam koristio K500i. Nesto sam se tih godina motao kratko oko caletovog K700i.
Nastavio sa SE, a ozbiljno sam razmatrao W700 pa sam isao na combo MP3 plejer i SE K750i. Imao sam vec neki MS Industrial, kasnije se prebacio na Blueberry Tomcat. Oba MP3 plejera su kratko trajala, dok sam SE izgubio na bazenu pa sam godinu dana koristio ponovo SE K700i.
Onda sam se opredelio za Nokiu, nakon 5 godina koriscenja XM5800 smorio me touchscreen pa sam fazon dve godine koristio Nokiu C3.
Opredelio sam se da uzmem telefon preko Aliexpressa i izbor je pao na Meizu MX5. Bio je u opticaju i Xiaomi, ali je tek bio u ekspanziji i mozda je cak Meizu bio u blazoj prednosti da bi ga ubrzo pojeo Xiaomi i na kineskom i na globalnom trzistu. Za nekih 200 evra mi je najbolji bio Meizu. Ako se dobro secam, samo su mi carinu uracunali.
Narednu kupovinu je delimicno ubrzala baterija koja se brzo trosila. Zato sam imao ponovo Nokicu C3, baterija je trajala danima i bio sam dostupan za pozive i poruke na tom broju. Nakon sto sam propustio priliku da uzmem Xiaomi 2016, ovaj put sam odabrao Pocophone F1. Zbog boje i teze dostupnosti, odabrao sam crveni. Imao sam srece kad sam ga uzimao na kp, posto je bio na akciji i bio je poslednji kod tog prodavca
Novi Samsung A52S necu da kacim, jer vec stoji u drugoj temi. Vratio sam se tamo gde sam poceo.