• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Wasteland 3

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
9,089
Generalno dobra igra, igrao sam na Rangers nivou tezine, sto je predzadnji nivo tezine, u pocetku je bilo izazovno, blizu sredine taman, a nedugo zatim, igra je postala bas laka, sve laksa i laksa, takav da je zadnji deo igre bio i najlaksi, lose su odradili balans, ali nije mi smetalo.

Grafika je ok, cartoon like i sto je najbitnije, radi odlicno.

Nisam imao bagova, osim samo kod jednog questa, sto je vise nego zadovoljavajuce… taj quest nisam mogao da zavrsim kako sam zeleo, ali sam mogao da ga zavrsim na drugi nacin.

Zvuk, muzika, glasovi… ok, nista sto se izdvaja kvalitetom.

Interfejs relativno udoban, doduse inventar i neke ikonice, previse sitne.

Gameplay dobar, drzi, relativno zarazno.

AI putanje i neprijatelja, impresivno dobri, nikad neki clan nije zalutao, a moze ih biti cak osam.
Ume biti zamorno levelovati, birati opremu, customizovati i craftovati za 6 clanova tima.
Prica nista posebno, kao ni likovi i svet.

Dovoljno mi je, preskocicu DLC koji stize u oktobru, osim ako eventualno ne bude stand-alone

7.5/10

Wasteland 3 Screenshot 2021.07.31 - 00.46.55.86.pngWasteland 3 Screenshot 2021.07.31 - 02.44.22.37.png
Wasteland 3 Screenshot 2021.08.23 - 01.19.50.19.pngWasteland 3 Screenshot 2021.08.23 - 02.39.20.67.png

prešao sam još kad je izašla igra. solidno iskustvo, malo fali inxile-u da počnu da prave top tier igre.

Back
Top Bottom