• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Amazon Disney+ HBO SKY Trejleri i vesti 2026.

SkyShowtime
Nema niti sa jednom video igrom. Zak Kreger je osmislio nove likove i pricu, i ono sto je kljucno, i sam je rekao da zeli da ovaj film bude kao kada prvi put igraci sednu i krenu da igraju same igre. Bice to jaka bengercina.

RE7 je doneo nove likove i nacin igranja, pa je bila veoma uspesna igra koju su svi prihvatili.

Posle par decenija divljanja za ludim adaptacijama, mozda je doslo i vreme za potpuno originalni RE film. Videcemo kako ce proci.

In August 2025, Cregger revealed the film would be an original story set in the Resident Evil universe and would not feature
any characters from the games, saying "I'm not going to tell Leon's story, because Leon's story is told in the games. Fans
already have that". Cregger stated "It's not gonna be at all like Barbarian and Weapons", comparing the film to Evil Dead II (1987)
and that "this is a story that I would've wanted to write whether I got the IP or not".

In September 2025, Cregger stated he had never seen any of the previous Resident Evil films and the upcoming film will be more
closely based on the video game series, particularly Resident Evil 2 (1998), Resident Evil 3: Nemesis (1999), and Resident Evil 4.

od svih RE filmova jedno je prvi kudikamo ok, valjda neće da uprska. RE7 je dobra igra ali nije RE (lično sam je obrnuo nekoliko puta)

Koja je poenta onda imena (osim za marketing), moglo je da se zove kako god :/ Ajd videcemo, Barbarian mi je bio OK, Weapons slabiji, al sobzirom kakav trash su vecina RE adaptacija gore ne moze biti :D

Pa desava se u tom univerzumu, mozda cak i u Rakun Sitiju...

8dNWpGT.png

Back
Top Bottom