• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Amazon Disney+ HBO SKY Trejleri i vesti 2025.

SkyShowtime
Hell yeah, knjiga je bila odlicna!

Po meni, ono što će biti glavni faktor za vanserijski uspeh ovog filma je kako će napraviti Rokija (vanzemaljca koji komunicira muzikom i mnogo je wholesome i sladak). Ukoliko ga naprave da bude dobar i zanimljiv kao u knjizi, biće to instant klasik - potencijal kao Zemekisovi ili Spilbergovi stari filmovi, po meni ima taj potencijal. Mislim da je trebalo da pristupe tome kao što su ljudi iz Disney-a kada su pravili baby Jodu i one nove robote u filmovima Star Wars, potreban je taj neki nivo filmskog "character designa". Tako da, samo bih voleo da su to shvatili ozbiljno i uradili kako treba.

"Fist my bump"
"This is happy! Your face opening is in sad mode. Why, question?"
"I am happy. You no die. Let's save planets!"

Takođe, Sandra Hüller je odlicna glumica, neverovatna zapravo, ali nekako iz ovog trejlera mi nema taj vajb kao iz knjige. Moguće da će biti to drugačije kada izađe, kada vidim od početka predstavljanje lika. A uostalom, čak i ako ne bude, ovo je interpretacija knjige, ne MORA biti isto kao knjiga, samo eto, to je nešto šta mi je upalo u oko.

"The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel."

Posle toliko pokusaja, najzad dobijamo visokobudzetnu adaptaciju! Jedva cekam!

Uvek sam smatrao da je to jedna od onih "nefilmivih" trilogija. Ne zato što ne može biti dobra nego zato što svaki ljubitelj knjige ima svoje viđenje kako šta izgleda i funkcioniše i možeš ugoditi samo malecnom deliću fanova.

Uvek sam smatrao da je to jedna od onih "nefilmivih" trilogija. Ne zato što ne može biti dobra nego zato što svaki ljubitelj knjige ima svoje viđenje kako šta izgleda i funkcioniše i možeš ugoditi samo malecnom deliću fanova.
Mene interesuje da li ce ikada Hyperion biti obradjen, pre deceniju se SyFy kanal spremao da odradi miniseriju ali [na svu srecu] nisu to odradili. Tokom pandemije prava su se vratila do WarnerBros-a i tada je bila poslednja vest o filmskoj adaptaciji.

Naj "nefilmiva" knjiga mi je licno bio Silmarilion, ali eto Amazon je uspeo da pronadje pricu koja ima smisla da se snimi [and I liked it]. Steta samo sto nisu dobili prava za sve, nego samo za delove te knjige.

Svojevremeno su otkupili prava na sve legendarne SF knjige i spremali se da prave serije. Čak i za knjige za koje stvarno nema smisla to raditi poput Snow Crash-a koji je parodija na Cyberpunk i oslanja se na čitačevu familijarnost sa klišeima žanra. Mislim i dalje je fenomenalna knjiga ali prosečan gledalac bi vernu adaptaciju smatrao neverovatno glupo presranom.

Da, Snow Crash tek moze ako se cyberpunk zanr odomaci na TV ekranima.

Stigle Emmy 2025 nominacije.

14QiT8g.png

Back
Top Bottom