Secam se kao juce da je bilo kada sam gledao pilot epizodu. Svuda u medijima (domacim medijima) je bio ogroman hype, tipa najskuplji pilot u istoriji, revolucionarna serija, najbolja serija ikada... A ja kako klinac koji je još tada bio zaluđen serijama, jedva sam čekao da nađem kod "lokalnog dilera" disk da pogledam kod sebe - ADSL u to vreme još nije postojao u mom kraju, a lokalni diler je imao satelitski net i onda je skidao uglavnom sve šta se novo pojavi i šta pročitaš na netu.
Sećam se te prve epizode kada sam pogledao, sećam se tačno osećaja, ne znam da li zbog tog hajpa, ali mozak mi je eksplodirao. Cela prva sezona mi je u veoma dragom sećanju.
Mislim i cela serija kasnije, poprilično su bili dobri i zapleta i ideja (šta god drugi ljudi pričali, opet su uspeli da naprave super unikatnu misteriju i atmosferu).
Reče mi neko da se pojavila na Netflixu sada, možda pogledam pilot eto da otključam neki "core memory", da me vrati u neka druga vremana
edit*
A secam se ubrzo je, ako se dobro sećam, Pink krenuo da emituje prvu sezonu? Znam da je moj ćale tako krenuo da gleda. Pink u to vreme (Nemeček) je imao super serije.