• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Amazon Disney+ HBO SKY Trejleri i vesti 2024.

SkyShowtime

Secam se kao juce da je bilo kada sam gledao pilot epizodu. Svuda u medijima (domacim medijima) je bio ogroman hype, tipa najskuplji pilot u istoriji, revolucionarna serija, najbolja serija ikada... A ja kako klinac koji je još tada bio zaluđen serijama, jedva sam čekao da nađem kod "lokalnog dilera" disk da pogledam kod sebe - ADSL u to vreme još nije postojao u mom kraju, a lokalni diler je imao satelitski net i onda je skidao uglavnom sve šta se novo pojavi i šta pročitaš na netu.

Sećam se te prve epizode kada sam pogledao, sećam se tačno osećaja, ne znam da li zbog tog hajpa, ali mozak mi je eksplodirao. Cela prva sezona mi je u veoma dragom sećanju.

Mislim i cela serija kasnije, poprilično su bili dobri i zapleta i ideja (šta god drugi ljudi pričali, opet su uspeli da naprave super unikatnu misteriju i atmosferu).

Reče mi neko da se pojavila na Netflixu sada, možda pogledam pilot eto da otključam neki "core memory", da me vrati u neka druga vremana :D

edit*
A secam se ubrzo je, ako se dobro sećam, Pink krenuo da emituje prvu sezonu? Znam da je moj ćale tako krenuo da gleda. Pink u to vreme (Nemeček) je imao super serije.

Last edited:
Isto. Meni je Daj Hard poslao prvu sezonu, uz nekoliko sezona 24, kao pogledaj ovo super je. Ja pustio, i spucao sve za fazon 2-3 dana :D
Pogledam na netu, vidim druga sezona je već krenula, izašlo fazon 8 epizoda. Krenem da skidam preko limewire-a, na kabl internetu 64kbps :D.

Skinem prvu epizodu, puštam, i u onom previously on Lost, vidim neka sranja koja nisam gledao u prvoj sezoni. Reko šta koji k...
Odem na net i skapiram da nisam pogledao poslednje dve epizode prve sezone :D

Možda moja omiljena serija (kolje se sa državnim poslom i Breaking Bad-om).

Za koju nedelju 24 slavi 23 godine od premijere.

I dalje ima glasina kako ce mozda da ozive show opet. Zadnja vest od pre par meseci je bila da se sprema filmska adpatacija. Taman da ga izdaju sledeceg novembra za 24. godisnjucu! :D

Back
Top Bottom