• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Nije sve u propratnom sadržaju. Ako po tome biraš da li ti je film dobar, preispitaj svoja filmska uverenja. ;) A Prometheus ne bih koristio u istoj rečenici sa BR2049 ili oriđiđi filmom. Jednostavno ne zaslužuje da se ikada spomene bilo gde i bilo kada.

Zna svako sa pola mozga ko ovde čita moja filmska uverenja jbt poenta je ne znam o kakvom temeljnom radu pričaš nemaju da skrpe za mejking off ljudski, da se nešto radilo jeste al da je dosledno originala je fan fiction sam po sebi

Jedini temeljan rad kod Vilneva je posao oko scenografije i fotografije sve ostalo je prilicno mlako ukljucujuci story related posao.
Filmovi mu zaista lepo izgledaju ali su prilicno flatline dosadni sto se tice scenarija/dijaloga itd...

Nego za Kojimu donekle mogu da razumem, ali koja je fora sa svrsavanjem na Tonija Leunga?

Filmovi mu zaista lepo izgledaju ali su prilicno flatline dosadni sto se tice scenarija/dijaloga itd...
Meni je Sicario bruka a i Arrival mi je ok s obzirom šta je adaptirao i koliko je ta priča teška za ekranizaciju

Sve što sam ja rekao je sačekajmo, nije još Vilnev da se montira sa onim imenima. Ako je neko to doživeo kao pljuvanje nije cilj ja više volim da hvalim i uvek se trudim to kad ima prostora hshsh

Last edited:
Kako koji film, i nije on za sve radio scenarije, tako da i nije to samo do njega problem vec i scenarista. Prisoners, Sicario, Enemy, Incendies, sve su to po meni prejaki filmovi i pride interesantniji od vecine stvari kojima nas kljukaju na malim i velikim ekranima. Arrival ima jedan od najboljih prikaza prvog kontakta sa vanzemaljcima ali ga zasecere na kraju i zaseru.

Dobro al ako si čitao znaš i sam neki kraj je morao da ima, išli su na safe varijantu, ja sam na reprize prihvatio

Bratane ti sve lako prihvataš, a kada je making off slabašan, onda udri grom u koprive. :D Nisam čitao novelu, a i ne zanima me, ali je baš sapunjara Holivudska sa tim razrešenjem.

Odlična je ta saj faj zbirka preporuka. Scenaristički je to jedino logično rešenje koje su imali da završe nešto što je jebiga bioskopski film, jel najsrećnije - nije ali film ima sasvim dovoljno drugih kvaliteta da tolerišem.

Argument za mejking off je bio na konto toga što prosto produkcijski to nije nivo originalnog Blejd Ranera i poredjenje je - besmisleno. Nisam nigde rekao da je film sranje. Al ako ti je lakše za diskusiju PRIPIŠI MI KUĆA ČASTI.

Kompromisi moraju da se prave, možda poteram zbirku ako je toliko hvališ već. I ne mora da bude, ali to ništa ne čini BR2049 manje fascinantnim dostignućem, audio i vizuelnom. Imaš recenziju i temu već, neče biti promene stava. Dok ne izađe nešto bolje od njega. A javlja mi se da neće to skoro.

pitanje i Srbiju koliko ima striming servisa kao Apollon, Cinesseum Moj off , Pickbox ima li neki drugi osven ovih?

sto ti emotikoni, u osnovi nista se ne menja, studio kao studio ostaje isti u vlasnistvi jacksona, unity je kupio alat.
btw sta se desava sa ilm-om? godinama weta dobija vise posla, barem mi se tako cini, cak ni cameron ne radi sa njima

Cini ti se, ILM radi na dosta vise projekata od Wete.

Plus, ILM je radio i na ovim novim visokobudzetnim serijama za D+ [Mandalorian, WandaVision, Falcon, Loki], unajmise ih za maltene sve buduce D+ Star Wars i MCU serije [videcemo uskoro i na cemu su radili u Witcher S2]. Stagecraft LED zidove su sad poceli i da koriste na lokacijama, dovukli su ih na setove od novog Betmena da bi radili Unreal-powered ekstenzije pozadine.

A sto se Camerona tice, Weta je bila lead na Avatar kecu pa ne cudi da rade i na nastavcima. Mogu samo da zamislim koliko ce horsepower-a da bace na taj CGI. :D

‘Star Trek,’ ‘Transformers’ Movies Pushed Back at Paramount​

'Rise of the Beasts' has moved back a year, to 2023, while the next installment in the 'Trek' franchise shifts back six months, to December 2023.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom